Изпадналият в немилост при Манчестър Юнайтед Хенрих Мхитарян със сигурност

...
Изпадналият в немилост при Манчестър Юнайтед Хенрих Мхитарян със сигурност
Коментари Харесай

Дортмунд готов да приласкае блудния син Мхитарян

Изпадналият в недружелюбност при Манчестър Юнайтед Хенрих Мхитарян сигурно е повече от добре пристигнал в някогашния си отбор Борусия Дортмунд. Германският отбор ще опита да си върне арменския плеймейкър през януари, откакто стана ясно, че мениджърът на „ алените дяволи” Жозе Моуриньо е извънредно неудовлетворен от формата му.

Манчестър Юнайтед разкарва Мхитарян

Мхитарян имаше по никакъв начин нелошо начало на акцията, но последователно загуби титулярното си място. Специалния избира Хуан Мата или Джеси Лингард за позицията на атакуващ полузащитник и даже обществено разкритикува някогашния ас на Шахтьор Донецк. 28-годишният Мхитарян не взе присъединяване в нито един от последните 5 мача на тима си, а от началото на сезона е отбелязал едвам 3 гола.

Специалния нахока обществено един от своите играчи

Именно тези обстоятелства възродиха очакванията на Дортмунд, че биха могли да вземат играча със сериозен рабат в цената. Очевидно на „ Сигнал Идуна Парк”, където треньорът Петер Бош изпитва съществени компликации с напипването на неизменност, са подготвени да простят на Мхитарян метода, по който той форсира прехвърлянето си през 2016 година. Тогава Юнайтед брои сред 27 и 30 милиона паунда за услугите му.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР