Изоставен от биологичната си майка при раждането му преди 20

...
Изоставен от биологичната си майка при раждането му преди 20
Коментари Харесай

Как Васко стана Микеле и се срещна с биологичната си майка

Изоставен от биологичната си майка при раждането му преди 20 години, през днешния ден Васко Илиев е италиански жител и се споделя Микеле Коради.

Живее в Падуа, Италия, от двегодишен.

Микеле е израснал и живее като всеки италиански юноша, само че животът му е зависещ на една единствена цел – да открие дамата, която го е родила и изоставила в България. С него се срещна репортерът на bTV Стоян Георгиев.

„ Аз не се усещам италианец, имам българска кръв. Да, аз пребивавам измежду италианци, само че съм донесен от друго място. Знам, че имам българска кръв, че имам циганска кръв”, споделя Микеле.

Когато навлиза в пубертета Микеле къса връзките със своите другари и близки, с цел да последва единствената цел да открие биологичната си майка.

„ Когато открих документите за осиновяването, незабавно се запитах какъв човек, какъв чужденец е моята майка. Какво е това име, от какъв етнос е”, спомня си Микеле.

„ Искам да видя моята майка. Искам да потегли към нея, пешком да потегли, по всевъзможен начин”, споделя момчето през сълзи.

Историята на Васко, който става Микеле, и срещата с биологичната му майка в българското село Бъркач ще покажем в bTV Репортерите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР