АРЛИНГТЪН, Тексас (AP) — Рон Уошингтън често размишлява за първата

...
АРЛИНГТЪН, Тексас (AP) — Рон Уошингтън често размишлява за първата
Коментари Харесай

Рон Уошингтън прави първото си завръщане в Тексас като противников мениджър с приятни спомени

АРЛИНГТЪН, Тексас (AP) — Рон Уошингтън постоянно размишлява за първата си мениджърска работа и завеждането на Тексас Рейнджърс на първите им две участия в Световните серии.

„ Бях там и като управител, който не би желал да завоюва Световни серии “, сподели Вашингтон тази седмица. „ И имах две благоприятни условия за това. Е, главно един, през 2011 година против Кардиналите. 2010 година против Джайънтс, Брус Бочи и неговият екип преди малко ни (победиха). Това беше първият ни път в него, само че по-късно се върнахме на идната година и бяхме по-подготвени за това. И още веднъж не се случи. ”

Все още има приятни мемоари за Вашингтон в Тексас, където той се завръща като неприятелски управител за първи път, когато Лос Анджелис Ейнджълс стартира серия от три мача Петък вечер.

Вашингтон е най-печелилият управител в историята на франчайза на Рейнджърс. Той завоюва 664 мача за осем сезона (2007-14) и два флагмана на Американската лига за организация, която в никакъв случай преди не е печелила серия след сезона.

„ Той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР