Износът на зърно от Украйна по море в момента е

...
Износът на зърно от Украйна по море в момента е
Коментари Харесай

Според Турция в момента износът на украинско зърно по море е невъзможен

Износът на зърно от Украйна по море сега е неосъществим заради проблеми със сигурността, заяви в четвъртък турският външен министър Мевлют Чавушоглу.

„ Износът на зърнени артикули на интернационалните пазари в този момент е неосъществим заради проблеми със сигурността. Няма интернационалните наказания за зърно във връзка с Русия, само че има краткотрайни ограничавания във връзка с (плащанията) на корабите, водят се контакти по този въпрос “, сподели министърът, представен от телевизия НТВ.

Говорителят на съветския президент Дмитрий Песков сподели в четвъртък, че съветската страна не приема обвиняванията на Запада за блокиране на доставките на зърно от Украйна. „ Ние изрично отхвърляме тези обвинявания и, в противен случай, упрекваме западните страни, че са подхванали редица противозаконни дейности, довели до тази обсада “, сподели той. „ Те би трябвало да анулират тези противозаконни решения, които пречат за заплащането на кораби, за износа на зърно и по този начин нататък и по този начин нататък “, сподели Песков.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР