Износът на дизелово гориво за Европа от Индия достигна рекордно

...
Износът на дизелово гориво за Европа от Индия достигна рекордно
Коментари Харесай

Индия изнесе рекордни количества дизел за Европа през септември

Износът на дизелово гориво за Европа от Индия доближи рекордно високо равнище през септември, оповестява Reuters, базирайки се на данни от следене на танкери и анализатори.

Миналия месец дизеловите товари от Индия към Европа, са били сред 280 000 барела и 303 000 барела дневно, или почти половината от всички индийски дизелови доставки през септември, съгласно данните за следене на кораби от LSEG, Vortexa и Kpler, представени от Reuters.

На този декор индийските доставки на дизел на изток до Сингапур се сринаха през септември.

Сериозният експорт на дизел за Европа през предишния месец може да помогне на континента да се ресурси с гориво преди зимата. Увеличените доставки през септември евентуално са вследствие на краткотрайната съветска възбрана за експорт на дизел за множеството пазари, в това число Турция, съгласно Серена Хуанг, чиновник на Vortexa за APAC.
 Забраната на Европейски Съюз за съветското гориво води до пренасищане с дизел в Азия
Забраната на Европейски Съюз за съветското гориво води до пренасищане с дизел на един континент

Смята се, че Русия форсира износа си на дизел за Саудитска Арабия както посредством директни доставки, по този начин и посредством прекачване от транспортен съд на транспортен съд

В края на предходната седмица Русия анулира възбраната за износа на огромна част от дизела, две седмици откакто разгласи експортни ограничавания на дизел и бензин, с цел да ограничи растящите вътрешни цени.

Забраната за експорт на дизел и бензин беше въведена на 21 септември и засегна износа на дизел от Русия, който беше отклонен от Европейски Съюз след ембаргото през февруари. В момента Русия доставя дизел за Турция, Близкия изток, Северна и Западна Африка и Бразилия в Южна Америка.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР