Изневерите са кофти нещо, но когато те са публични, болката

...
Изневерите са кофти нещо, но когато те са публични, болката
Коментари Харесай

Най-скандалните изневери у нас: Ето кои звезди сгазиха лука пред цяла България

Изневерите са кофти нещо, само че когато те са обществени, болката и абсурдът са още по-големи. Ако историята се разиграва сред двама души е едно, само че в случай че цяла България става очевидец на трагичната сага – нещата са радикално разнообразни. Ето за какво ти припомняме най-публичните и скандални изневери у нас.

3 Джулката и Илиян

Раздялата сред Джулиана Гани и фитнес инструкторът Илиян Найденов през 2021 година беше толкоз грандиозна, че занимаваше всички ни месеци наред. Макар, че двамата имат дребен наследник, Илиян си разрешил да си урежда среща със студентка до момента в който Джулка била в Кан при собствен добър другар. Доброжелатели споделили на плеймейтката за изневярата, а тя реши да осведоми всички нас с изявленията, клипове и какво ли още не.

Малко преди развода Гани гневна показа – „ Кани я в моя дом, в моето легло, до момента в който аз работя, а детето е при баба си. Предател, доста е мощен като ме няма. Ако не бях схванала щеше да се срещне, дали с тази или някоя друга “. Днес Джулиана е в щастлива нова връзка и чака второто си дете.

Виж още: Честито! Тина и Миро от " Един за различен " оповестиха неповторима вест и демонстрираха първата снимка 

2 Дани и Алекс

Ако би трябвало да приказваме за невярност, която остана в историята, това несъмнено беше тази на Александра Богданска към Дани Петканов.

И въпреки те към този момент да са публично разведени след разлъка номер 2, първият случай толкоз се прочу, че имахме мемета, колажи и какво ли не по какъв начин Алекс лапа пръста на чужд господин в частен аероплан. Когато Дани разбра за това я посрами пред цяла България и дори снима видео по какъв начин изхвърля облеклата й непосредствено на пътя, което всички помним. Определено шантава работа…

Виж още: Това вършат съумелите дами! 5 урока за всяка дама от Ралица от " Игри на волята "

1 Жени и Тачо

Най-обсъжданата невярност в светските среди беше тази на Тачо Манов – мъжът до Жени Калканджиева. Шестата по хубост в света беше посрамена пред цяла България, когато още през 2013 година Тачо имаше любовна връзка със Зорница Линдарева – манекенка от личната й организация. На всичкото от горната страна Линдарева влезе през 2014 година и във VIP Brother, където бяха Жени и Тачо, с цел да ускори слуховете за триъгълника посред им. Това се споделя обществен скандал!

Виж още: " Никога няма да забременееш ": Страшните думи, които наплашиха Теди Тодорова

 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР