Изнервен привърженик на Левски избута и обиждаше Станислав Иванов след

...
Изнервен привърженик на Левски избута и обиждаше Станислав Иванов след
Коментари Харесай

Грозно поведение на Герена срещу Стаси Иванов

Изнервен последовател на Левски избута и наскърбяваше Станислав Иванов след от Царско село. Това се случи безусловно на метри от съблекалнята на стадион " Георги Аспарухов ", откакто младежкият национал се запъти към паркинга. Най-конвертируемият състезател на " сините " беше спрян от други по-млади почитатели на " сините ", които желаеха да се снимат с него. Роденият в Габрово гений, който очевидно напусна терена доста отчаян, беше общителен с искащите за фотоси. Секунди по-късно обаче към него се появи един от ултрасите на " сините ", който стартира остро да му приказва и да му се кара, след което избута футболиста и настана меле. Крайният последовател беше много нападателен с държанието си, като се наложи да бъде избутан от свои познати, преди да се намесят органите на реда. Въпреки това той продължи да ругае и наскърбява Иванов даже от разстояние.

Наложи се Стаси Иванов да бъде върнат зад оградата, до момента в който се възстановяват нещата.

Цялата обстановка в Левски и историческото проваляне от Царско село още повече изнерви обичащите 26-кратните първенци. Именно заради това управлението е добре да се намеси, защото играчите, които не получават от месеци заплати, а клубът се надява да изкара пари от тях, би трябвало да бъдат защитавани, а не да бъдат третирани по този метод. Най-малкото тъй като Иванов, който е един от двамата най-постоянни играчи през през последната година, играе за една от най-малките заплати, която сходно на останалите му сътрудници, даже и не получава. Освен това няколко пъти можеше да си тръгне без пари от " Герена ", само че не го прави от почитание и обич към синята фланелка.
Това държание към него обаче надали ще го убеди да продължи да има все по този начин същото отношение. efbet Лига 3 кръг, неделя 23 август  Левски 0:1краен резулат  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР