Изненадващо вчера Премиър лийг повдигна официално редица обвинения към Манчестър

...
Изненадващо вчера Премиър лийг повдигна официално редица обвинения към Манчестър
Коментари Харесай

Нови разкрития за финансовите машинации на Манчестър Сити

Изненадващо през вчерашния ден Премиър лийг повдигна публично редица обвинявания към Манчестър Сити за финансови нарушаване в интервал от девет сезона - от 2009-а година до края на сезон 2017/18. Това става след четиригодишно следствие, прецизират от централата. 

Германската медия “Дер Шпигел ”, която е известна с многото си разкрития свързани с “Футбол Лийкс ”, добавя с разнообразни документи още в края на предходната година цялостната картина. Изданието твърди, че мажоритарсният притежател на Манчестър Сити шейх Мансур скрито е увеличавал приходите на клуба посредством раздути и непазарни контракти, които са давали опция на “гражданите ” да харчат по този метод.
 Премиър лийг повдигна обвинявания към Ман Сити за съществени нарушавания, Премиър лийг повдигна обвинявания към Ман Сити за съществени нарушавания, " жителите " са застрашени с лишаване на точки и даже изхвърляне
“Атлетик ” също излиза със свое следствие, което се концентрира върху интервала сред 2012-а и 2016-а, където към този момент нещата минават последователно в разнообразни спомагателни нелоялни финансови практики от подписването на фиктивни контракти до двойно счетоводство и спомагателни заплащания от трети страни, когато се наложи. Целта на всички тези дейности е да се попречи на Манчестър Сити, който харчи на необятна нога към този миг, да надвиши лимита на УЕФА за загуби, позволени в същия интервал.
 Санкции грозят и Роберто Манчини Санкции грозят и Роберто Манчини
От Манчестър Сити отхвърлиха обвиняванията от " Дер Шпигел ", като ги дефинираха като погрешни, а документите бяха жигосани като “придобити по незаконен метод ”. Шефовете на “гражданите ” постоянно са отричали да има нарушение на законите от тяхна страна и “твърдяли, че офанзивите са част от тенденциозен опит да се опетни репутацията на Сити, ” се прецизира от “Атлетик ”.
 Официалният отговор на Манчестър Сити: Изненадани сме Официалният отговор на Манчестър Сити: Изненадани сме
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР