Изненадващо откровение направи победителката от Ергенът сезон първи Виктория Капитонова

...
Изненадващо откровение направи победителката от Ергенът сезон първи Виктория Капитонова
Коментари Харесай

Виктория разкри: Вече знаем кой спечели Ергенът 2

Изненадващо признание направи победителката от " Ергенът " сезон първи Виктория Капитонова в диалог с почитатели.

Рускинята, която към този момент е безапелационна, че България е нейната татковина, се изпусна сякаш несъзнателно, че е имала тръпка преди да влезе в първия сезон на предаването и действително е била обвързана. Почитателите незабавно усетиха, че тя ще каже и повече и я попитаха непосредствено, зарязала ли е някого, с цел да влезе в предаването и да натрупа национална известност, която няма по какъв начин да завоюва, въпреки че взе участие и в " Мастършеф ".

Разбрала, че е сгафила, Капитонова направи още един гаф като се опита да смени тематиката и разгласи, че към този момент е ясно кой е победил във втория сезон на предаването. Той завърши единствено преди броени седмици в Турция, тъй че в действителност спечелилият към този момент е сниман по какъв начин получава купата от новия ерген. Всички участнички към момента се пазят в цялостна загадка, като единствената сигурна е някогашната брадърка Розмари, написа Hotnews.bg.

Тя обаче се прибра преди края на фотосите, тъй че сигурно не е спечелила риалити предаването. Очевидно предходните участнички са наясно какво се случва в новия сезон, а Капитонова е много афектирана, че макар успеха си, бе залята от хейт и продукцията не застана зад нея. Договорът на рускинята за конфиденциалност със сигурност е изминал и тя ще държи в шах продукцията с нови разкрития.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР