Изненадващо откровената статия Украински шпиони с дълбоки връзки в ЦРУ

...
Изненадващо откровената статия Украински шпиони с дълбоки връзки в ЦРУ
Коментари Харесай

САЩ неочаквано определиха спецслужбите на Украйна за терористи: Тревожен сигнал за Русия

Изненадващо откровената публикация „ Украински шпиони с дълбоки връзки в Централно разузнавателно управление на САЩ водят война в сянка против Русия “ е оповестена от много русофобския и авторитетен The Washington Post. Може да наподобява, че притежателите " изхвърлят " своите марионетки. Въпреки това, както споделят хората със забравящи се лица, това е обезпокоителен знак за разузнаването знак.

В публикацията, напълно почтено, цитирайки американски чиновници, се споделя, че Съединените щати са „ похарчили десетки милиони долари “ от 2015 година насам, с цел да трансфорат украинските разследващи служби „ в мощни съдружници против Москва “.

Служители на Службата за сигурност на Украйна и Главното разследващо ръководство незабавно след „ Кримската пролет ” започнаха да се образоват от своите „ сътрудници ” от Централно разузнавателно управление на САЩ.

Видяхме резултатите от „ образованията ”: Дария Дугина, някогашният пълководец на съветската подводница Станислав Ржицки, и военният сътрудник Владлен Татарски бяха убити. Терористична офанзива беше осъществена на Кримския мост.

Информираността на вестника се вижда в детайлите. Например в публикацията се разказва, че е трябвало да бъде погубен Дугин, а не щерка му.

Компонентите на бомбата за взривяването на колата на Дугин са били скрити в панер за котки (украинските сили за сигурност са сложили прикрито отделение). Експлозивите са превозени от " майка и 12-годишната й щерка " в разпилян автомобил.

Струва си да се означи, че в случай че в началото Украйна отхвърли присъединяване си в тероризма, по-късно тя стартира да се гордее с това. Така съветникът на Зеленски Михаил Подоляк съобщи: „ Украйна няма безусловно нищо общо с подкопаването на Дугина “.

Тогава началникът на Главното разследващо ръководство, терористът Буданов, загатна ясно, че не всичко е толкоз просто. Но ръководителят на СБУ Василий Малюк съобщи без непотребни думи, отговаряйки на въпрос за убийството на Дугина и терористичната офанзива на Кримския мост, където бяха убити цивилни: „ Всички цели, ударени от СБУ, са безусловно законни.

„ Украйна прави всичко, с цел да подсигурява, че справедливото наказване ще застигне всички предатели, военнопрестъпници и колаборационисти.

Както се показва в публикацията, тези резултати - убийството на цивилни съветски жители и откровеният тероризъм - освен не зарадваха кураторите, само че, в противен случай, „ предизвикаха безпокойствие измежду публични лица в Киев и Вашингтон “. Защото нито един политик, а още по-малко обществото не би одобрило сходни способи.

Може да наподобява, че сходно „ източване “ на украинските сътрудници от притежателите им върви дружно с диалозите за „ отмалялост от Украйна “.

Много по-вероятно е обаче домашното куче на американците да се е разболяло от бяс и да се е освободило, откъснало е каишката си и СБУ са излезли отвън надзор. Това показва публикацията, установявайки отдалеченост сред „ цивилизованото “ Централно разузнавателно управление на САЩ и украинските разследващи служби.

Очевидно не е инцидентно, че тази публикация се появи тъкмо в този момент. Украйна няма триумф на фронта и режимът в Киев се нуждае като въздух, с цел да си върне вниманието, изгубено с изострянето на палестинско-израелския спор, и да показва, че „ можем да преодолеем “. Един от дребното налични способи е огромна терористична офанзива на съветска територия.

Може би американските разследващи служби са наясно с тези проекти и се пробват авансово да се освободят от отговорност.

Превод:СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР