Изненадващо или не - лорд Евгени Минчев се застъпи за

...
Изненадващо или не - лорд Евгени Минчев се застъпи за
Коментари Харесай

Евгени Минчев захапа ЛГБТ, защити Милена Славова

Изненадващо или не - лорд Евгени Минчев се застъпи за певицата Милена Славова по отношение на развилия се скандал след думите на рок легендата,

Ето какво написа светския хроникьор Евгени Минчев за страниците на Труд, които в последици бяха публикувани и в множеството обществени мрежи.
 Евгени Минчев: Калканджиева не е доста красива Евгени Минчев: Калканджиева не е доста красива
Не намирам Жени Калканджиева за толкоз красива. Тя завоюва своята купа преди доста години. Това сподели Евгени Минчев в предаването &ldq...

" Неграмотни пишлегари си разрешават от висотата на своята подлост да предизвикат и наскърбяват

Крясъци и перуки няма да им донесат предстоящите привилегии и схващане

За улеснение и политическа уместност ще употребявам думата /хей/ вместо... сещате се. Хей, хей, признай, че си... Но никой не си признава, въпреки да парадират с възприятието на изпълнен дълг. Те харесват да бъдат анонимни, скрити зад профили с нежни имена и да хейтят де що не дава отговор на желанията им.

Но има хора, които просто разполагат с житейска позиция, желаят обективен взор на нещата и напълно не са овцете, които хей културата желае да си отгледа. Будни мозъци, вярно заложени въпроси, непоколебим морал - това работи като катран в шареното угощение на всички, подредили се пред очите на обществото да желаят кой знае какво. И да не го получават в действителност в никакъв случай.

Остава единствено неприятният усет в устата, който от време на време не е единствено вербален, а и от други вещества. Хей обществото, което сякаш желае да се покаже най-демократичното, най- онеправданото, не търпи рецензия. Не търпи истината в очите, без значение в какви нюанси е тя.
 И аз неам нерви - от нападателната дивотия, не от друго И аз не`ам нерви - от нападателната дивотия, не от друго
Буря, торнадо и цунами по едно и също време - това провокира изявление на Милена Славова във Фейсбук. За малцината неосведомени ще поясня с ч...

Погнаха и Милена Славова, разрешила си да се изкаже в обществените мрежи. Милена може и да е „ бабата на БГ рока “, само че Милена е също по този начин майка и публично значима персона, трансформирала доста от визиите ни за мода, публично държание и просвета. Милена първа застана на Кравай с розовите си кичури, нахаканата си походка, беше прибирана от милицията, само че в никакъв случай не застана отпред на паради, посредством които да се изисква някаква независимост. Свободата на Милена и съратниците й се съдържаше в тях. Затова те съумяха да се наложат като същински звезди, песните им да станат шлагери, лицата им да са знаци на една безмълвна победа, без демонстрации.

И през днешния ден, едни необразовани пишлегари и пишлегарки, си разрешават от висотата на своята подлост да предизвикат, наскърбяват и неглижират мнението на една одобрена звезда. Тонът в мненията им издава непоносимост към всичко, което не уйдисва на концепцията им. Хей хората са звездите на месеца и те ще си предъвкват този привиден триумф до второ пришествие, разбирайте – идващия церемониал.

Но животът по този начин общително слага всички на мястото им, тъй че дано те първо си подредят целите и да схванат, че Facebook постовете нито ще ги нахранят, нито ще ги повдигнат, нито ще им изпълнят упованията за схващане от обществото. Смирението не значи примирие, по тази причина първо би трябвало да опитат с него. Със смирението.

Да дадат ухо на всяко мнение във връзка дейностите им и да не считат, че като са минали през площадите и булевардите, са постигнали нещо. Дотук, най-малко за мен, те реализираха още повече непоносимост от страна на елементарните хора, демонстрираха същинските си лица - ненапълно хищни, ненапълно безпомощни, най-често - безинтересни и сиви. Пудри и дантели на кг, викове и перуки няма да им донесат предстоящите привилегии и схващане. Такива като Милена Славова единствено могат да им дадат ориентир, че не се харесват на обществото.

Амфетамините не са добър консултант, нито злобата. Написах това, с цел да поддържа Милена. Хей тематиката по принцип ми стана скучна. Все едно чета напътствие за магнетофон. Старомодно, детско, че и комплицирано показано. А и множеството от тези злобари да тичат против Милена отново няма да я стигнат в това, което тя способства за българската музика. "
 Вълна от реакции във Фейсбук след коментар на Милена Славова за гей парада Вълна от реакции във Фейсбук след коментар на Милена Славова за гей парада
" Сигурна съм, че НЕ ПОДКРЕПЯМ ГЕЙ ПАРАДИТЕ! Горко на естествените хора, задушаваме се към този момент от наглостта и парадирането на всякакви извратеня...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР