Изненадваща новина се носи из всички кралски домове в Европа.

...
Изненадваща новина се носи из всички кралски домове в Европа.
Коментари Харесай

Кралска сватба в Дания? Кралица Маргрете с изненадваща новина (Подробности)

Изненадваща вест се носи из всички кралски домове в Европа. Принц Кристиан, 18-годишният наследник на принцеса Мери и принц Фредерик изненада всички, като показа приятелката си на баба си кралица Маргрете.

Мария Киара дьо Бурбон - принцеса на двете Сицилии е принцеса и наследница на два от най-големите кралски рода в Европа. Родителите й са херцозите на Кастро и са близки другари на принц Фредерик и принцеса Мери. Тя е съвсем на 18 години, а с Кристиан се познават от деца. И макар че принцът наподобява към момента млад за брак, към този момент циркулират клюки за връзката им.

" Те са просто положителни другари ", настояват доближени на двойката. Самата принцеса Киара също твърди, че няма нищо съществено.

Кралица Маргрете обаче изразила предпочитание да се запознае с приятелката на внука си, поради което я кани и публично на чай. А новината провокира клюки, че двамата са сгодени.

" Тя в никакъв случай не се е отнасяла по този начин към приятелките на внуците си ", разясняват придворни.

Въпреки че е толкоз млад, принцът към този момент има утвърждението и поддръжката на родителите си за възможен брак. Що се отнася до херцозите на Кастро и двете им дъщери, девойките са с безупречна известност и в никакъв случай не са се забърквали в кавги. Имената им не са влизали в светските летописи, а двете заобикалят да парадират с първокласен метод на живот.

 

По всичко наподобява, че кралство Дания е на път да се снабди с съвършената бъдеща кралица. И за разлика от предходните, тя няма да е Пепеляшка, а със синя кръв.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР