Изненадващ нов фаворит за бъдещ треньор на Барселона посочват няколко

...
Изненадващ нов фаворит за бъдещ треньор на Барселона посочват няколко
Коментари Харесай

Барса се спира на изненадващо име за наследник на Шави

Изненадващ нов любимец за предстоящ треньор на Барселона показват няколко разнообразни издания в Испания и това е Луис Енрике. Наставникът сега е отпред на Пари Сен Жермен и има контракт до лятото на 2025-а.

Спортният шеф на каталунците Деко продължава да прави оценка обстановката, само че след обзор на разнообразни кандидатури в последна сметка се е спрял на Луис Енрике, който съчетава много от качествата, които сега най-вече желаят на " Камп Ноу ".

Това са опитът му като треньор, офанзивният жанр и налагането на млади футболисти, както и сериозните триумфи, които съумя да реализира отпред на Барселона в предходния си престой в тима, както и познаването радикално на клуба.

Луис Енрике завоюва отпред на каталунците две трофеи в Ла Лига, три купи на страната, както и Шампионската лига, Суперкупата на Европа и Световното клубно състезание.

Медиите в Испания още веднъж натъртват и на обстоятелството, че от отбора от " Камп Ноу " не могат да си разрешат да заплащат отплата и още веднъж ще се надяват всеки от мечтаните треньори, в това число Луис Енрике, да успее самичък да контракти разлъка с сегашния си тим, в случай че има подобен, без да се постанова заплащането на пари.

Все още обаче не е ясно дали самият Енрике ще се съгласи да се върне в Испания.

пецът е афектиран, че беше сменен като ментор на Ла Фурия след Мондиал 2022. А и планът му отпред на ПСЖ стартира да набира мощ, до момента в който обстановката в Барса по никакъв начин не е розова - финансова и игрова рецесия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР