Холивудският актьор Стив Бушеми беше жестоко ударен на улицата в

...
Холивудският актьор Стив Бушеми беше жестоко ударен на улицата в
Коментари Харесай

Пребиха световноизвестен актьор!

Холивудският артист Стив Бушеми беше грубо ударен на улицата в родния му град Ню Йорк и беше откаран в болница, написа New York Post.

66-годишният Бушеми се разхождал към Кипс, когато мъж се доближил и го блъснал измежду бял ден. Актьорът получил оток на лицето и лявото око и беше откаран за лекуване в болница Белвю. Междувременно обезумелият му нападател избягал и към момента се търси, споделиха от полицията.

„ Стив Бушеми беше атакуван в центъра на Манхатън, друга жертва на инцидентен акт на принуждение в града “, сподели представител на Бушеми в изказване за New York Post. „ Той е добре и прави оценка положителните пожелания на всички, макар че е необикновено тъжно за всички, че това се е случило, до момента в който се разхождат по улиците на Ню Йорк “, добави той.

Бушеми завоюва международно самопризнание за ролята на корумпирания Инох „ Нъки “ Томпсън от Атлантик Сити в хитовия сериал на HBO „ Престъпна империя “. Непредизвиканото нападение го прави втория артист от известния сериал, станал жертва на принуждение в Ню Йорк тази година. На 31 март артистът Майкъл Щубарг, който играеше гангстера Арнолд Ротщайн в сериала, беше ударен с камък по врата, до момента в който тичал в града, написа Телеграф.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР