Изненади обещаха майките от Системата ни убива на протеста довечера.

...
Изненади обещаха майките от Системата ни убива на протеста довечера.
Коментари Харесай

От Системата ни убива обещаха изненади на протеста, Манолова поиска оставката на Караянчева

Изненади дадоха обещание майките от ”Системата ни убива ” на митинга тази вечер . Те приканиха жителите да донесат презрели сини сливи и обявиха, че ще замерят държавната постройка с водни бомби.
Това стана ясно по време на брифинг на майките през днешния ден, след
 Ето по какъв начин изведоха протестиращите майки от Народното събрание (ВИДЕО) Ето по какъв начин изведоха протестиращите майки от Народното събрание (ВИДЕО)
Точно в 18.15 часа през вчерашния ден НСО изведе от Народното събрание майките на деца с увреждания, които по-рано се барикадираха в постройката с искане за ос...
На брифинга участват и Мая Манолова от " Изправи се.БГ ", както и Настимир Ананиев от " ВОЛТ ".
" За насилието бе дадена зелена светлина от Цвета Караянчева . Мен ме е позор, че това е ръководител на Народното събрание. Искаме и нейната оставка ", съобщи Настимир Ананиев.
Очакваме парламентарните групи да прегледат нашата декларация, в която има четири доста ясни точки и да се свържат с нас. Винаги сме желали културен разговор. Единствената причина да се стигне до това ескалиране на обстановката бяха дейностите на госпожа Караянчева , показаха протестиращите.
" Едно създание, тъй като няма по какъв начин по различен метод да го нарека, ми стискаше ръката в продължение на 10 минути и даже не можех да набера 112 ", оплака се една от протестиращите майки.
 Българска социалистическа партия изиска оставката на Караянчева поради отношението към протестиращите Българска социалистическа партия изиска оставката на Караянчева поради отношението към протестиращите
Българска социалистическа партия изиска оставката на Цвета Караянчева в този момент и незабавно поради недопускането на дете с увреждане до тоалетната на Народното събрание. Това обяв...
От думите й стана ясно, че " детето ", което през вчерашния ден не бе позволено до тоалетна на Народното събрание, в действителност е на 24 години, " с изцяло съхранено схващане, само че не може да приказва " . " А и даже да беше дете, всеки български жител би трябвало да има право да бъде в Народното събрание. До неговото положение се стигна, единствено поради гардовете ", твърди майката.
" Истината е, че насилието, упражнено върху него и Вера Иванова, е единствената причина за положението му. Не тъй като е човек без права, не тъй като е зарзават. Христо е гласоподавател и не е под забраняване, Караянчева ", добави тя.
" Настояваме за незабавната оставка на Цвета Караянчева поради вчерашните събития, поради общественото й изказване НСО да си " свърши работата ". Тя използва политически НСО, трансформирайки я в бухалка против спокойно протестиращи ", разяснява от своя страна Мая Манолова.
, само че тя разгласи, че няма желание да я подаде.
 Караянчева: Няма да подам оставка, вчерашната обстановка беше безапелационна провокация Караянчева: Няма да подам оставка, вчерашната обстановка беше безапелационна провокация
Едно младо момче беше употребявано, а вчерашната обстановка беше безапелационна провокация, съобщи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР