Изминаха месеци от инцидента, при който Алек Болдуин непредумишлено уби

...
Изминаха месеци от инцидента, при който Алек Болдуин непредумишлено уби
Коментари Харесай

Нов обрат: Алек Болдуин е излъгал за инцидента, при който уби оператор на снимчната площадка?

Изминаха месеци от случая, при който Алек Болдуин непредумишлено умъртви операторката Халина Хътчинс по време на снимачен развой, а следствието към момента продължава и несъмнено изплуват шокиращи детайлности за случилото се.

Актьорът, както и юристите му, не престават да настояват, че той не е натиснал спусъка на оръжието, с което умъртви Халина по нехайство, а само е пробвал ударника. Колт-а обаче гръмнал и операторката била убита. ФБР обаче опровергава тази версия, защото били направени опити с сходно оръжие, като не е конкретизирано дали е същият модел, или подобен подобен.

 Алек Болдуин

Агентите открили изрично, че не е допустимо да бъде създаден изстрел с револвера, в случай че не е пернат спусъка. Резултатите от следствието ще бъдат изпратени до прокуратурата и вероятността Болдуин да бъде публично упрекнат в ликвидиране е огромна.

Предстои записите от телефонните диалози сред членовете на екипа, взел участие в фотосите на кино лентата, да бъдат предоставени на полицията, което ще даде повече изясненост по случая.

 Алек Болдуин

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР