Изминаха 25 години…(да се чете с гласът на възрастната Роуз

...
Изминаха 25 години…(да се чете с гласът на възрастната Роуз
Коментари Харесай

Великият „Титаник“ на 25 години: как се промениха актьорите за това време

Изминаха 25 години…(да се чете с гласът на старата Роуз от „ Титаник “)

Един от най-великите филми на всички времена навършва четвърт век . Премиерата на „ Титаник “ се състои на 19 декември 2022 година и настрана от постигнатите му върхове за това време, през днешния ден той продължава да превзема сърцата на милиони киномани по целия свят.

Вдъхновена от потъването на първокласния транспортен съд през 1912 година, лентата на Джеймс Камерън има всичко належащо, с цел да се трансформира във феномен - епична любовна история, разрастваща се на фона на човешка покруса, обилна историческа визия и специфични резултати, завладяваща музика (не единствено “My Heart Will Go On ” на Селин Дион, само че и всички композиции на починалия Джеймс Хорнър) и надалеч не на последно място – незабравими актьорски осъществявания .

„ Титаник “ трансформира вечно Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо в звезди, давайки начало и на трайното им другарство. Как се промени животът на екранната двойка за последните 25 години, както този на още техни колеги от кино лентата, вижте в галерията.
 Как се трансформираха актьорите от „ Титаник “ 25 години след премиерата на кино лентата  Как се трансформираха актьорите от „ Титаник “ 25 години след премиерата на кино лентата  Как се трансформираха актьорите от „ Титаник “ 25 години след премиерата на кино лентата  Как се трансформираха актьорите от „ Титаник “ 25 години след премиерата на кино лентата
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР