Изминаха 17 години, откакто Еминем пееше за "бебето си" Хейли

...
Изминаха 17 години, откакто Еминем пееше за "бебето си" Хейли
Коментари Харесай

Дъщерята на Еминем се превърна в сензация в интернет

Изминаха 17 години, откогато Еминем пееше за "бебето си " Хейли Скот Матърс в "Heily's Song ". Феновете му обаче се изненадаха какъв брой е пораснала тя, откакто стартира да се изявява в Instagram, заяви в. "Мирър ".

Хейли към този момент има 1,3 милиона почитатели в Instagram. Тя е на 23 години и е приключила логика на психиката. В Instagram обаче написа за пътуванията си и за стилните си желания и наподобява желае да се изявява в козметичната промишленост.

Майката на Хейли Кимбърли Ан Скот е учебната обич на Еминем. Двамата подписват брак през 1999 година, когато Хейли е на четири години. Две години по-късно се развеждат, като Еминем получава детето. През 2006 година още веднъж се женят, само че се разделят след няколко месеца.

Еминем постоянно загатва Хейли в песните си, само че се старае тя да пораства надалеч от любопитните погледи. Хейли приключва гимназия в Мичиган, а по-късно учи логика на психиката в локалния университет. Сега тя живее относително умерено, постоянно пътува. В изявление предходната година сподели, че с татко й са "много близки ". Тя постоянно пуска в Instagram фотоси от неговите участия на фестивали.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР