Измамници събират пари от фенове за отложения фестивал Hills Of

...
Измамници събират пари от фенове за отложения фестивал Hills Of
Коментари Харесай

Внимание: Продават фалшиви билети за рокфеста в Пловдив

Измамници събират пари от почитатели за отсрочения фестивал Hills Of Rock

Фалшиви билети за музикалния фестивал Hills Of Rock продават измамници в обществените мрежи. За това алармираха уредниците на форума след голям брой получени предизвестия от меломани.

Два месеца, откакто от Fest Team оповестиха, че събитието няма да може да се организира и тази година поради международната пандемия от ковид, Facebook страницата Upcoming Music Events продължава да продава пропуски.

Създадено е и подправено събитие, на което са дали отговор над 3000 души, осведомят още уредниците на Hills Of Rock. За билетите измамниците събират по сред 100 и 120 лева, като за задачата препращат почитателите към подозрителен уебсайт.

Цените са същите като авансово оповестените от Fest Team при оповестяването на датите за 2021 година Въпреки това е заменен точно линкът, който води до платформата за закупуване на пропуски.

“Молим да докладвате страницата и въпросното събитие, както и никога да не правите покупки и да не се доверявате на информация от места, разнообразни от актуалната публична страница, актуалното събитие, hillsofrock.com или festteam.bg. “, разясняват още уредниците във Facebook.

Припомняме, че за 2022 година билетите за Hills Of Rock още веднъж ще важат без презаверка. Феновете, които желаят да върнат билетите си, могат да го създадат до края на месец септември.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР