Излезе от печат Справочник за прием на студенти за учебната

...
Излезе от печат Справочник за прием на студенти за учебната
Коментари Харесай

Излезе от печат справочник за бъдещи студенти в МУ-Варна

Излезе от щемпел " Справочник за банкет на студенти за образователната 2023-2024 година “ в Медицинския университет - Варна, оповестиха от вуза. В изданието по традиция главната информация е предадена с богат илюстративен материал и спомагателна информация за противоположна връзка с кандидат-студентите. Те могат да прочетат настояща информация за всяка една компетентност, която се учи в МУ – Варна, с цел да се срещнат с нейната устременост, условия, формата и продължителността на образование, опциите за реализация, научи Varna24.bg .

Преди кандидатстване въпросите са доста, а техните отговори са оповестени на страниците на Справочника. В него се съдържа новия Правилник за банкет на студенти в Медицински университет – Варна през образователната 2023-2024 година. Има настояща информация за: условията за банкет, документите за кандидатстване, спортните изпити, изпитните дати, оценяването на конкурсните работи, образуването на бал, класирането, оповестяването на резултатите, реда за записване.

На страниците на Справочника претендент студентите ще видят и периодите за подаване на документи за кандидатстване, настоящите конспекти за кандидатстудентските изпити, листата с образователна литература за подготовка, потребни линкове и контакти. 

Изданието може да се откри в книжарниците на Медицински университет – Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР