Излезе дългоочакваният трейлър на новия филм на режисьорката Зорница София

...
Излезе дългоочакваният трейлър на новия филм на режисьорката Зорница София
Коментари Харесай

Филмът на Зорница София за Румена войвода с впечатляващ трейлър

Излезе дълго чаканият филмов откъс на новия филм на режисьорката Зорница София - " Воевода ". В него ще забележим самата нея в ролята на фамозната войводка Румена челник. Зорница София е още продуцент, сценарист на кино лентата и от това незабавно си проличава какъв брой персонално е обвързана с историята и личността на героинята си.



В екипа влизат още Валери Йорданов, Горан Гънчев, Владимир Зомбори, Леарт Докле, Петър Генков, Димитър Селенски, Ники Амрита Николай. Оператор е надареният Крум Родригез, който познаваме от. А впечатляващата още от филмовия откъс музика е на Кайно Йесно Слонце. Освен от музиката, достоверността се акцентира от превъзходни костюми и очевидно положително познаване на епохата.



Трейлърът дава поръчки " Воевода " да бъде в действителност съвременен и вълнуващ филм, като рядко за нашето кино - централният облик принадлежи на мощна, волева и комплицирана жена. Идеята за сюжета е от описа на Николай Хайтов, фотосите са се провели в Осоговската планина, а в масовките и като част от четата ще забележим уменията на представители от школата " Бага тур ". Действително всичко приказва, че този филм е извънредно деликатно и професионално квалифициран, а персоналната сила на целия екип струи от всеки кадър. Как ще бъде показана Румена челник, оставяме на надарените ръце на Зорница София:



Официална фейсбук страница на " Воевода ":

В Списание Hera.bg ще следим за плана и на драго сърце ще споделяме вести за него, тъй като имаме вяра, че повече такива филми би трябвало да се случват в родното кино и е добре, когато скъпи тематики, исторически събития и персони попадат в надарени ръце.



Румена челник:

" Румена мома челник
турнала пръстен в бука.
– Кой си пръстен удари,
той ще ми бъде челник.
Румена пръстен удари!
– Хайдутите, момци, със мене,
със мене момци, при мене,
я ще ви додим челник "


Зорница София като Румена. В материала са употребени фотоси от персонален списък и от формалната фейсбук страница на " Воевода "
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР