“Излъчването на лица, различни от лидерите на ГЕРБ-СДС, изглежда като

...
“Излъчването на лица, различни от лидерите на ГЕРБ-СДС, изглежда като
Коментари Харесай

Преговорите за ротация започват в събота, от страна на ПП-ДБ ще у...

“Излъчването на лица, разнообразни от водачите на ГЕРБ-СДС, наподобява като отсрочване във времето. От нашата страна в ще застанат водачите ”, заяви Ангова в предаването " Лице в лице " по bTV.

“Излизаме от фаза на политическа нервност и минаваме във фаза на договаряния ”, счита тя за единодушието да има диалози.

“ГЕРБ се ръководи по-авторитарно на нашата. Акад. Денков знае по какъв начин да работи в екип, за разлика от водача на ГЕРБ, който видяхме, че не работи по този начин и няма тази политическа просвета ”, уточни тя.

“Борисов е привикнал министрите да са като бутон на мобилния телефон. Акад. Денков знае по какъв начин да взима решения, само че и да ги съгласува със своята партия ”, уточни тя по отношение на рецензиите на Борисов, че министър председателят в оставка Денков е “послушко ”.

“Предложи ли сме двустранно, не тристранно съглашение ”, отговори тя на въпрос по отношение на вероятно присъединяване на Движение за права и свободи с министри в държавното управление. 

 

" Ние не целим избори, ние се стремим към промяна. Но присъединяване във властта без ясни промени, не е самоцел. Предлагаме нашата визия за развиване на България. Сега е време да забележим дали и от ГЕРБ-СДС са евроатлантици, както настояват ", приключи Венеция Ангова.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР