Изкуството на съблазняването не е за всеки, но това далеч

...
Изкуството на съблазняването не е за всеки, но това далеч
Коментари Харесай

14 тайни на съблазняването

Изкуството на съблазняването не е за всеки, само че това надалеч не значи, че не можете да го овладеете. Има някои елементарни техники, които да ви донесат триумф и тук ще поговорим точно за тях. На пръв взор те може да ви наподобяват нещо обикновено, само че фокусирайки се върху тях, ще получите стремежи триумф.

Ето и някои от тайните на съблазняването:

Задавайте въпроси

Ако желаете да съблазните някого, би трябвало да сте очарователни и заинтригувани. Затова се уверете, че му обръщате задоволително внимание и пробвате фино да ласкаете егото му, без да прекалявате с комплиментите. Задавайте доста въпроси за него самия – и несъмнено, покажете вашето обаяние от отговорите му, в случай че несъмнено, в действителност изпитвате това. Правило в процеса на съблазняването е да бъдете почтени, както с него, по този начин и със себе си, с цел да няма разочаровани по-късно.

Разсмейте го

Хуморът играе извънредно значима роля в изкуството на съблазняването, тъй че изострете остроумието си и постоянно се уверявайте, че имате няколко смешки в ръкава си.

Бъдете интензивни

Да го накарате да се почувства малко неловко, като не отвръщате взор или позволявате да има тишина в диалога ви, в действителност ускорява интимното напрежение сред вас.

Но не желаете това да е неудобно или ужасно – използвайте точното количество активност, с цел да накарате пеперудите да се раздвижат.

 14 секрети на съблазняването 14 секрети на съблазняването

Накарайте го да се почувства специфичен

В процеса на съблазняването накарайте го да се почувства по този начин, като че ли е единственият човек в стаята. Отдайте му вниманието, за което копнее и ще бъдете възнаградени. Всеки мъж обича да усеща това отношение от една жена.

Прошепнете нещо в ухото му

Шепотът включва доближаване, чувството за досег на устните ви до ухото им и дъхът ви върху врата им ще провокира тръпки по гърба му и процесът на съблазняването може да се форсира по-бързо, в сравнение с очаквате.

Отидете на сантиментално място

Изкуството на съблазняването включва основаването на съвършената атмосфера, по тази причина не забравяйте отидете някъде на сантиментално място. Някъде, където е уютно и безшумно, с приглушено осветяване и трептящи свещи, би трябвало да свърши работа.

Или пък се разходете на плажа под звездите на лунна светлина. Светът е огромен, само че и не забравяйте, че ще ви е по-трудно, в случай че изберете някое препълнено, ярко и шумно място.

Бъдете игриви

Изкуството на съблазняването не се състои единствено в това да бъдеш сериозен и мистериозен! Бъдете и игриви и флиртуващи.

Бъдете недостъпни

Хората постоянно желаят това, което не могат да имат. За страдание, това наподобява е естествен закон! Не е нужно да сте изцяло дистанцирани, само че не се предлагайте в паница. Вместо това го накарайте да се потруди за това, с цел да изглеждате още по-желани.

 14 секрети на съблазняването 14 секрети на съблазняването

Подсказвайте

За да е сполучлив процесът на съблазняването, би трябвало да не се притеснявате да придвижите нещата на по-предразполагащо и интимно равнище. Затова му намекнете какво чувствате към него. Не се опасявайте да го извършите, само че не забравяйте да не прекалявате и да не карате никого да се усеща неловко.

Бъдете търпеливи

Преди всичко помнете търпението! Ако станете настойчиви, от съблазнителни незабавно се превръщате в нуждаещи се или властни – а това е изцяло отказващо.

Стимулирайте другите му сетива

Повечето хора разчитат на зрението и слуха си и ги считат за най-важните от петте сетива. Но какво да кажем за миризмата, усета и допира?

Опитайте се да вършиме неща, които включват тези сетива в рутината на съблазняването ви. Можете да употребявате парфюм, благоуханен крем или даже храна, с цел да започнете. Или всичко друго, за което се сетите

Бъдете „ почтени “

Всеки е осведомен с фантазията за „ ученичка “, нали? Нали знаете онази, в която дамата се държи почтено като малко момиченце? Е, това също може да бъде занимателна рутина за съблазняване на някого. Можете да се държите по този начин, като че ли не се пробвате да го съблазните, до момента в който в действителност и двамата знаете, че го вършиме. Това несъмнено притегля мъжкото внимание.

Не търсете прекомерно доста внимание

И тук идва значимо конкретизиране. Търсачите на внимание не са доста привлекателни. Част от това да си привлекателен е да си самонадеян и мистериозен. Затова правете противоположното на това да търсите внимание. Искате да го накарате да ви търси, а не противоположното.

Осъществете по-добра връзка с него

Част от това да проработи процесът на съблазняването е да опознаеш някого по-добре. Много хора считат, че прочувствената непосредственост е значима, и това ги възбужда.

Всеки харесва, когато различен човек се интересува от него и живота му, по тази причина постоянно се опитвайте да изградите по-силна прочувствена връзка посред ви.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР