Изкуствен интелект от ново поколение, частни 5G мрежи, роботи на

...
Изкуствен интелект от ново поколение, частни 5G мрежи, роботи на
Коментари Харесай

Запознайте се с новия колега – робот

Изкуствен разсъдък от ново потомство, частни 5G мрежи, роботи на работното място и вкъщи, смарт телефони и електронни колела – казано в резюме непостижими за предишното нововъведения се чака да се трансфорат в действителност през актуалната година.

Ефектът - повече от 750 млн. чипа за изкуствен интелект ще бъдат продадени през 2020 година. Над 100 компании по света ще стартират да тестват частни 5G мрежи. През тази година броят на роботите за професионални услуги ще надмине този на индустриалните, а следващата година продажбите на първите типове роботи ще са по-големи от тези на вторите.

Това показва " Делойт " в 19-тото издание на отчета си " Прогнози в региона на технологиите, медиите и телекомуникациите ". Той преглежда три съществени тематики. Едната е, че обособените технологии стават все по-свързани и взаимозависими, като вследствие на това се усилва тяхното влияние и стойност. Другата са смарт телефоните, компютрите, тв приемниците, корпоративните центрове за бази данни и програмен продукт и интернетът на нещата, които ще донесат по-голямата част от приходите в региона на технологиите, медиите и телекомуникациите. Третата е услугите и продуктите, които са се смятали за непостижими в предишното, само че ще станат действителност през 2020 година

" През 2020 година ще стартираме да виждаме резултат на балдахин, при който играчите в промишлеността ще работят в по-тясно съдействие дружно - обособени технологии, като чипове за изкуствен интелект, роботи и частни 5G мрежи ще станат по-добре свързани и ще създадат вероятни нововъведения като орбитни спътници, летящи ниско до Земята и други ", разяснява Пол Салломи, вицепрезидент на LLP, Делойт и водач в софтуерния бранш в Съединени американски щати.

Изкуствен разсъдък от ново потомство
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР