Изключително важният двубой с ФК ЦСКА 1948 ще бъде последното

...
Изключително важният двубой с ФК ЦСКА 1948 ще бъде последното
Коментари Харесай

​​​​​​ЦСКА почва и другия сезон на Армията

Изключително значимият дуел с ФК ЦСКА 1948 ще бъде последното домакинство на ЦСКА за сезон 2022/23.

Предвид оповестената цел реконструкцията на стадион " Българска войска " да стартира през лятото, в последните дни в " алената " общественост се чудеха дали съботният мач няма да бъде финален на оборудването в сегашния му тип.

" Тема Спорт " написа, че поради тромавите процедури, свързани с разнообразни документи, строителните действия ще започват най-рано през септември.

ЦСКА сигурно ще стартира и идната акция на " Българска войска ", а това е и стадионът, деклариран от " алените " пред УЕФА за първите кръгове от квалификациите на европейските клубни шампионати. Както е известно, откакто реконструкцията на " Армията " най-сетне стартира, ЦСКА ще семейства на различен стадион.

Припомняме, че в края на април от клуба показаха пред обществеността идейния си план за метода, по който ще наподобява " Българска войска ".

Той бе утвърден и от Министерството на спорта, а по-късно общото сдружение сред ЦСКА и страната " Българска войска парцели " кандидатства с него за позволение за градеж. Според предварителните проекти реконструкцията би трябвало да отнеме 18 месеца.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР