Изключително сме щастливи, че предаването Аларма има толкова много слушатели

...
Изключително сме щастливи, че предаването Аларма има толкова много слушатели
Коментари Харесай

„Аларма“ e територията на младите хора с авангарден музикален вкус в ефира на програма Христо Ботев“

Изключително сме щастливи, че предаването " Аларма " има толкоз доста слушатели и своята вярна и отдадена публика, съдейки по противоположната връзка, достигнала до БНР по разнообразни способи в днешния ден, оповестиха от националното радио.

Във връзка с проявения интерес по отношение на бъдещето на предаването, управлението на БНР декларира, че все още не е обсъждана опция за прекъсването му, а се търсят нови способи културната стратегия на публичното радио да е по-силна, по-смела, по-свободна и по-комуникативна, все по този начин артистично дръзка и различна на медийната територия, на която се развива.

Изразяваме откровено страдание, че публичната сила се хаби въз основа на непроверени клюки. Това е очевиден индикатор за положението на осведомителната среда у нас, допълниха от медията.

" Аларма " е територията на младежите с авангарден музикален усет в ефира на стратегия " Христо Ботев ". За да отговорим в оптималната степен на упованията на аудиторията и с цел да бъде предаването оптимално покрай нейния темп, потребности и упования, сега дружно с екипа му се разискват благоприятни условия по какъв начин това да се случи най-ефективно от новия сезон, безапелационни са от БНР.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР