Изключително рядко водещ промоутър в бойните спортове ще хвърли един

...
Изключително рядко водещ промоутър в бойните спортове ще хвърли един
Коментари Харесай

Битката на младите британски лъвове

Изключително рядко водещ промоутър в бойните спортове ще хвърли един против различен двама от своите млади гении още при започване на техните кариери. Точно това ще се случи довечера в Лондон. Местната зала „ О2 “ ще приюти шоу на именития Франк Уорън. Повече от година той отлагаше неизбежното, само че в последна сметка беше заставен да изправи един против различен бойците от тежка категория Даниел Дюбоа и Нейтън Горман.

Сблъсъкът ще бъде за купата на Британия в тежка категория. 12-рундовата среща провокира спомагателен интерес поради сравнението сред двата стила. Дюбоа наподобява извънредно доста като ударна мощност на Дионтей Уайлдър, до момента в който Горман е взел част от играта на своя братовчед Тайсън Фюри.

Непобедените боксьори се захапаха още от предходната година. Седмица след седмица ту единият, ту другият упорстваха за мач. В последна сметка желанието им се сбъдна.

Lot of respect for you @Tyson_Fury but you are wrong.

I will knock your cousin out on July 13. pic.twitter.com/4EsUWGHkRA
— Daniel Dubois (@DynamiteDubois) June 11, 2019
Дюбоа (11 победи, 10 с нокаут) беше разгласен за любимец на букмейкърите. Той се оправи с много по-класни противници. Сред тях бяха Кевин Джонсън и Разван Кожану. Това ще бъде трети мач за годината за Дюбоа, който стана прочут около слуха, че е свалил на спаринг Антъни Джошуа.

23-годишният Горман (16 победи, 11 с нокаут) понатрупа по-сериозен опит при експертите. Той също надделя Джонсън и Кожану, само че по този начин и не съумя да ги нарани по-сериозно.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР