„Изключително ниското ниво, на което е приет българският премиер, релефно

...
„Изключително ниското ниво, на което е приет българският премиер, релефно
Коментари Харесай

Боян Чуков: Изключително ниско ниво на срещите на Кирил Петков във Вашингтон! Унижение!

„ Изключително ниското равнище, на което е признат българският министър председател, релефно демонстрира отношението на Вашингтон към васална България “, отбелязва на Facebook страницата си дипломата Боян Чуков. Той е безапелационен, че „ в ролята на министър председател да бъдеш признат от консултант по енергийните въпроси в Белия дом е дори в прочут смисъл оскърбление. Както и да ти извърнат внимание координатор и подсекретар от американската администрация “.

„ Това е равнище за срещи с дипломат, само че не и министър председател на „ суверенна “ страна, която се води „ стратегически съдружник “, отбелязва Чуков.

Според него придружаването на Кирил Петков от двама български министри и един заместник-министър единствено може да ни натъжава. „ Картината против делегация от министър председател, двама министри и един заместник-министър да седи от страна на домакините един консултант... от позиция на протокола е меко казано гротескна “, счита някогашният посланик. Той разяснява и неналичието на среща с държавния секретар на Съединени американски щати.

„ Даже Антъни Блинкен май не е намерил време да се отбие за една бърза фотография и здрависване с Кирил Петков, министър председател на Република България “, показва Чуков. (бел. ред. в последна сметка такава среща ще има, само че оналйн)
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР