Изключително напрегнатия двубой между Милан и Лацио завърши с меле

...
Изключително напрегнатия двубой между Милан и Лацио завърши с меле
Коментари Харесай

Играчи на Милан се подиграват на бранител на Лацио

Изключително напрегнатия дуел сред Милан и Лацио приключи с меле на терена, само че не липсваше и дискусия, откакто нещата се успокоиха на терена. Миланският гранд завоюва с 1:0, а след срещата двама от играчите на отбора се подиграха на бранителя на Лацио Франческо Ачерби.

Френският халф Тиемуе Бакайоко, който през седмицата скочи на Фраческо Ачерби в туитър, откакто бранителят разгласи: " Между нас и Милан няма съпоставяне. Много по-добри сме самостоятелно от " росонерите ", съобщи той след равенството 2:2 със Сасуоло. " Така ли, Ачерби? Ще се забележим в събота ", написа играчът на Челси, който се подвизава на " Сан Сиро " чартърен. Това стана мотив медиите на Апенините да напишат през седмицата, че сред тях има напрежение. Веднага след мача двамата си смениха фланелките, само че стана ясно, че концепцията на всеки един от тях е била друга. Полузащитникът на " росонерите " със своя сътрудник Франк Кесие, който вкара единственото попадение в мача, демонстративно обърнаха фланелката съм " Курва Суд " след триумфа.

" Тъжен съм, защото смених фланелката си, с цел да се постави завършек на случая. Подклаждането на омразата не е спорт, а симптом на уязвимост ", написа някогашният състезател на Милан в профила си, откакто видя постъпката на Бакайоко.

31-годишният Ачерби е почитател на Милан от дете, като през 2012 година сбъдна фантазията си да играе за обичания тим. Той не съумя да се показа уместно на " Сан Сиро ", а по-късно му беше открит израстък на тестисите, откакто се възвърне от интервенцията, на бранителя беше открит рак, само че той пребори заболяването и се завърна на терена през лятото на 2014 година, като даже стигна до националния отбор на Италия. Серия А 32 кръг, събота 13 април  Милан 1:0краен резулат  Лацио
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР