Изключително интензивно е движението на АМ Хемус. Край Витиня е

...
Изключително интензивно е движението на АМ Хемус. Край Витиня е
Коментари Харесай

Голямото празнично пътуване започна, най-натоварено е на Хемус

Изключително интензивно е придвижването на Автомагистрала " Хемус ". Край " Витиня " е имало лека злополука без потърпевши, само че това е усложнило придвижването. Точно преди тунела придвижването е с 10 км/ч със прекъсване. Интензивен е трафикът и на Автомагистрала " Тракия ", а също и на Автомагистрала " Струма, само че от Министерство на вътрешните работи споделиха, че не се е стигнало до съществени тапи, оповестява.

Допълнителни екипи на Пътна полиция са на пътя, триногите също наблюдават за висока скорост.

" В самите почивни дни, на 25 и 26, и на 1 януари след новогодишната нощ, влизаме в дребните обитаеми места, всички курортни комплекси и селища, където ще се следи за използването на алкохол, наркотични субстанции и неправоспособни водачи. Искам да се обърна към водачите - дано да потеглят малко по-рано, да не си слагат краен час за идване, тъй като бързането не постоянно е най-удачния вид ", съобщи гл. контрольор Лъчезар Близнаков от Пътна полиция.

В колоните от коли ще има и полицейски коли, които ще извеждат нападателните водачи от придвижването.

Очаква се трафикът да бъде претрупан също по този начин на Бъдни вечер и на 31 декември. Днес през целия ден имаше тапи и в столицата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР