Изключително грозен инцидент се е разиграл в нощта на 18

...
Изключително грозен инцидент се е разиграл в нощта на 18
Коментари Харесай

Ужас в Плевен! Влюбените Детелин и Милица се прибираха с Аудито си, но изведнъж черно БМВ ги засече и...

Изключително противен случай се е разиграл в нощта на 18 октомври в Плевен. 29-годишно момче е било брутално пребито пред очите на приятелката си. С Plevenutre.bg се свързали близки на потърпевшия, които недоумяват, че към момента няма никаква информация от Министерство на вътрешните работи. По техни данни даже не е формирано произвеждане, а единствено кореспонденция.

Детелин и 20-годишната му другарка Милица се прибирали към кв. " Сторгозия ", когато колата им " Ауди " била засечена от черно БМВ. По първични информации нападателите били трима, само че единствено двама от тях взели участие в последвалата кървава вакханалия. Те счупили стъклото на колата на Детелин с щанга и почнали да го бият пред очите на 20-годишното момиче. Изкарали го отвън колата и траяли да го постановат с ръце, крайници и щангата. Случаен водач станал очевидец на случилото се и това уплашило биячите, които се качили бързо в колата си и си плюли на петите. Всичко се е разиграло на ул. " Сторгозия 181 " към 1.00 часа.



Милица се обадила на телефон 112 и на място неотложно дошъл медицински екип. Детелин е откаран в болница в извънредно тежко положение. Полицията пък заловила биячите в близка улица, като те били изоставили колата и се разхождали пешком. Оказало се, че единият от тях е някогашният другар на Милица.

В бюлетина на Министерство на вътрешните работи не бе обявено нищо за това среднощно безчовечие, по тази причина опитахме да потърсим информация непосредствено от пресцентъра на дирекцията, само че тази заран никой не отговаряше на посочения телефон. Близките на Детелин настояват, че по случая няма стартирано произвеждане, а единствено кореспонденция. И желаят да дадат публичност на случилото се, като към този момент са подготвени да алармират и националните медии. Фрапантното в тази ситуация, че с изключение на за побой, нападателите би трябвало да дават отговор за още две закононарушения - бягство от ПТП и нанесени имуществени вреди.



В здравното се показва, че Детелин Цанов е със строшаване на костите на носа и костите на етмоидалния лабиринт, със доста разбъркване на фрагментите, голям брой разкъсно-контузни рани по лицето и лигавицата на устата, строшаване на 1/2 от коронка на първи горен ляв зъб, кръвонасядания и охлузвания по главата, лицето, гърба и поясната област. Уврежданията са резултат от удари с твърди тъпи предмети. Пострадалият е признат в клиника по УНГ заболявания и опериран. Лечението продължава. На сегашния стадий не е допустимо да се предвижда какъв брой време ще продължи то и по какъв начин ще приключи. Ще се появят ли затруднения, какъв ще бъде резултатът от интервенцията. Ще се възвърне ли изцяло носното дишане.



Детелин е в тежко положение, а околните му желаят справедливост
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР