Изказването на президента, че Украйна настоява да води тази война,

...
Изказването на президента, че Украйна настоява да води тази война,
Коментари Харесай

Александър Симов: Гражданска война на територията на Украйна има от 2014 г.

Изказването на президента, че Украйна упорства да води тази война, е идващото безумство на Радев. Той какво желае - да стане шеф на Източна Румелия ли, когато България бъде нападната по същия метод? Това сподели журналистът Веселин Стойнев в предаването „ На фокус " по Нова телевизия.

По думите му българският президент не разполага с самостоятелна воля. Това би било съображение за импийчмънт, добави той. „ Той се оказва не военачалник, а един човек със мощно лимитирано старшинско мислене, който също така е извънредно подозрителен, озлобен, не преценя размера на обстановката и никога не е на равнището на държавен глава, който отстоява и се грижи за националната сигурност ", разяснява Стойнев.

Журналистът Александър Симов е уверен, че 2/3 от хората, които в този момент гневно атакуват Радев, са дали своят вот за него за президент през 2021 година „ Според мен Радев става жертва на своята двойствена позиция. На Запад приказва едно, в България поддържа друга реторика, тъй като знае, че тук хората разсъждават по друг метод ", е мнението на Симов.

Той поддържа тезата на президента, че спорът няма военно решение. „ Моето персонално мнение е, че в действителност е неуместно в цялата обстановка, когато казваш, че си за мир, да ти се стоварват, и да казваш, че ти си хибриден рицар, дирижиран от Кремъл ", добави Симов.

Гражданска война на територията на Украйна има от 2014 година, счита той. „ Цялото безумство на обстановката е това, че никой не забелязваше, че на територията на Украйна има революция. Това беше прикривано под всевъзможни формулировки. Украйна систематично водеше антитерористична интервенция против жителите на своята страна. Интересно за какво тогава никой не говореше за агресор, а даже говореше, че надали не заслужено се пробва да отвоюва териториите от личното си население ", разяснява Симов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР