Изказвам дълбока благодарност към всички, които се включиха в кампанията

...
Изказвам дълбока благодарност към всички, които се включиха в кампанията
Коментари Харесай

БСП видя сигурна воля за промяна, политолог контрира: Не си говорим за ОФ срещу ГЕРБ

Изказвам дълбока признателност към всички, които се включиха в акцията на Българска социалистическа партия. Това съобщи дясната ръка на Корнелия Нинова и лице на предизборната огранизация на Българската социалистическа партия и депутат Кирил Добрев.
Мога да кажа единствено няколко неща – първо, Българска социалистическа партия се завръща в локалната власт. Имаме съвсем двойно по-голяма поддръжка от 2015 година. Второ, от краткотрайните резултати Българска социалистическа партия е на балотаж в 15 града. Знакови замъци на ГЕРБ се пропукаха – жителите на България желаят смяна. Призивът ми е всички да са извънредно дейни на балотажите, добави Добрев.
Според дясната ръка на Корнелия Нинова, особено в София общият брой на гласовете, които са изправени против Йорданка Фандъкова, демонстрира настроението за смяна – по тази причина и апелът на аления народен представител е за балотажа всеки да намерения и да вземе вярното решение.
Добрев обърна внимание и на " корпоративния избор ", като видя лекарството във високата интензивност. " Искам да почерпя сътрудниците от МВР-Видин с баницата, която конфискуваха като материално доказателство ", иронично сподели Добрев, откакто разгласи, че тъкмо претендентите на социалистите били най-проверявани в сегашната локална предизборна акция.
" Когато си приказваме за смяна, не си приказваме за Отечествен фронт против ГЕРБ ", съобщи политологът Антоний Гълъбов. Г-жа Манолова няма никакъв късмет да генерира поддръжката на десните гласоподаватели като фигура за смяна, тъй като тя се възползва от институциите, когато ѝ е комфортно, добави политологът пред Българска национална телевизия.
Това беше най-скромната, най-пестеливата, само че най-направената от сърце и душа акция, която Българска социалистическа партия е правила от години, уточни още Добрев и в умозаключение прикани жителите да гласоподават на балотаж, там където ще има. Конкретно за София, Добрев съобщи, че столичани са посочили, че желаят смяна и ги прикани идната неделя да гласоподават точно за тази трансформира.
Резултатите от екзитполовете за локалните избори вижте в ТОЗИ МАТЕРИАЛ!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР