Изисква се сериозен дебат и вникване на дълбочина в проблемите

...
Изисква се сериозен дебат и вникване на дълбочина в проблемите
Коментари Харесай

Крум Зарков: Конституцията все още не е изпълнена със съдържание

Изисква се сериозен спор и прозрение на дълбочина в проблемите на нацията, съобщи депутатът от Русе

"Не виждам нищо неприятно в това, че страната ще преразпределя повече от това, което е преразпределяла до момента. Нашата система работи по този начин, че концентрира ужасно малко от благосъстоянието на страната в ужасно малко ръце и това основава термина олигархия. Действително сега би трябвало да се обърне внимание на покупкоспособността, на инфлацията ", съобщи депутатът от БСПКрум Зарков в студиото на.

"Мораториумът имаше за цел да даде време на държавното управление, което тъкмо влизаше, когато се подвигнаха цените. Той би трябвало към този момент да е извършил своята цел. Цената на тока е въпрос, който има и интернационален съставен елемент. Изисква се доста по-сериозен спор и прозрение на дълбочина в проблемите на нашата нация ", добави депутатът.

Неговото мнение е, че болшинството е изправено пред едно доста огромно предизвикателство, а точно по какъв начин ще реформираме КПКОНПИ тъй че да може да извършва заръката на българските жители, а и на европейските институции, а точно неоправдателни присъди по високите етажи на властта.

"Не би трябвало с лека ръка да се зачеркне гражданската конфискация и защо служи. Тя е основана за това да предотврати оня детайл, когато вие виждате някой от входа, които нито работи, нито в миналото е работил, само че се качва в Бентли всяка заран. Тоест ние би трябвало да влезем в дълбочина на въпросите ", съобщи Крум Зарков пред Bulgaria ON AIR.

"Ако погледнем обратно във времето ще забележим, че като се изключи дребни интервали, изпълнителната власт и прокуратурата в България непрестанно са били в такива връзки, а тези дребни интервали не се отличават с положително, а с подчинения на едната власт по отношение на другата. Нашата Конституция е написана добре, само че тя към момента не е изпълнена със наличие ", приключи депутатът.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР