Изхвърли всичко от мен... Някой ден ще ти липсват моите

...
Изхвърли всичко от мен... Някой ден ще ти липсват моите
Коментари Харесай

Ново 20: Кубрат Пулев виси посред нощ пред вратата на Андреа?

„ Изхвърли всичко от мен... Някой ден ще ти липсват моите движимости ”, написа й той, само че тя го блокира
Ново развиване търпи мелодрамата на Андреа и Кубрат Пулев. Двамата сякаш поддържат единствено другарски връзки, след скандалната си разлъка, и последвалите обрати в връзките си. Само че скорошни събития хвърлиха подозрения върху тезата им, че посред им има единствено взаимно почитание и са загрижени един за различен, тъй като повече от 10 години са били дружно.

Новото 20 пристигна отново от русокоската, която преди дни изненадващо сподели в инстаграм чат с контакт, записан като „ К ”. Така стана ясно, че тя е била атакувана с позвънявания измежду нощ и трагични реплики, като сред някогашна двойка, чиято обич към момента не е в предишното.

„ Every day of my life ” („ Всеки ден от живота ми ”), написала е някогашната пайнерка към фрагмента на чата. Затова и почитателите й нямат подозрение, че става дума таман за диалог с Кобрата, както и че е настоящ. „ Нелепо е да го диря ”, написала е Андреа, а К е отвърнал: „ Не ги мисли въобще! Никакво развиване, ей, още веднъж супер отрицателна ”. Акцентът обаче е на друго място, а точно върху два пропуснати диалога, един след различен, към 1 през нощта, а секунди по-късно – известието: „ Отвори ”. Не отговори или вдигни, както се упорства всекидневно, когато става дума за телефонен диалог, а „ отвори ”. Тъкмо това наведе мнозина на мисълта, че „ отвори ” може да се е отнасяло до вратата на дома на Андреа.

Не е ясно какво се е случило по-късно, само че по-вероятно е да е нищо, защото в чата русокоската повече не дава отговор. Следват нови известия от „ К ”, включващи клипче от заведение или предверие на хотел. Във видеото, което русокоската бе разгласила, боксьорът не се вижда ясно, само че се допуска, че е той. Кубрат се майтапи, накланяйки обратно диванче, на което Андреа е поседнала. После я пръска с някакъв спрей, а русокоската го моли: „ Само не косата, че коства пари ”. Андреа не разяснява и това известие. Мълчанието й очевидно работи като провокация на „ К ”, тъй като написа: „ Изхвърли всичко от мен! Някой ден ще ти липсват моите движимости... ”. След известно време, в което отново няма реакция от Андреа, „ К ” добавя: „ Лелелеле и ме блокира, ей! ”.

Кадърът на чата, както и видеото със закачките на някогашните годеници не се задържаха дълго в профила на Андреа в инстаграм . По традиция русокоската прави шокиращи разкрития, след което трие постовете си. Така направи, когато преди време разгласи, че Кубрат има скрито дете. Към момента той към този момент има две – щерка и наследник. Боксьорът удостовери през декември, че е станал баща на момиче. Името й е Христина и се е родила при започване на предходната година. Този февруари Кубрат стана татко и на наследник, който кръсти Спартак. Майката на децата му се споделя Розали Петрова и се занимава с недвижими парцели. Разкри я Андреа, която наскоро влезе в открита борба с нея. Фолкпевицата разгласява запис на телефонен диалог със брачната половинка на някогашен ухажор на Розали, който си отишъл след злополука с мотор. В записа се разяснява по какъв начин Розали се облагодетелствала от връзката си с към този момент починалия предприемач. Часове след публикуването на записа Андреа го изтри, само че с това мненията не секнаха.

Не наподобява инцидентен и моментът, в който Андреа сподели чата с „ К ”. Направи го, до момента в който към момента се разисква скорошното й присъединяване на градус. Малко след него, русокоската изясни, че си пийнала поради стрес, който претърпяла директно преди изявата си. „ Мутра ” – другар на притежателя на заведението, в което била изявата й, обидил Кубрат, при което певицата го блъснала с пестник в корема. Онзи очевидно не си поплюва, тъй като я залепил с пестник за стената. Докато към момента се бистрят тезите за скандалното присъединяване на певицата, се появиха клюки, че боксьорът чака близнаци.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР