Изходът от ситуацията е КС да се сети, че трябва

...
Изходът от ситуацията е КС да се сети, че трябва
Коментари Харесай

Йорданов: КС да се сети, че трябва да работи, и да премахне малоумните промени в Конституцията

Изходът от обстановката е Конституционен съд да се сети, че би трябвало да работи, и да отстрани малоумните промени в Конституцията.

 

Това сподели в коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на „ ИТН “ Тошко Йорданов.

 

„ Аз съм осведомен, по-скоро съм сюрпризиран, че вие не сте осведомени. Когато се одобряваха тези нелепости в Конституцията, ние го казахме от трибуната на Народно събрание още тогава – проблемите, които ще се получат със служебния министър председател, проблемите с двете национални събрания едновременно. Надявам се като дойдат изборите да шамаросат виртуално тези некадърници, които направиха това. Изходът от обстановката е Конституционен съд да се сети, че би трябвало да работи, и да отстрани малоумните промени в Конституцията. Ако това не стане, ще гледате две Народни събрания с едни и същи депутати, които очевидно ще вървят на две места по едно и също време. Следващият излаз е идващото Народно събрание да намерим остатъчно рационални хора и да оправим тъпотиите в Конституцията ”, сподели още Йорданов.

 

„ Задайте си въпроса за какво не го направиха през 9-те месеца на власт? Сега ли поумняха? Хубаво е да се направи това, само че ПП-ДБ са мижитурки ”, съобщи Йорданов по отношение на настояването на ППДБ за основаване на краткотрайна комисия за „ Турски поток ”.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР