Изгряващата звезда на UFC в полутежка категория Александър Ракич продължи

...
Изгряващата звезда на UFC в полутежка категория Александър Ракич продължи
Коментари Харесай

Александър Ракич победи Тиаго Сантос на UFC 259

Изгряващата звезда на UFC в полутежка категория Александър Ракич продължи да побеждава в осмоъгълника. 29-годишния войник показа клетката с Тиаго Сантош в първата борба от основната карта на UFC 259, която се организира в Лас Вегас.
View this post on Instagram

Битката сред двамата не беше това, което почитателите и коментаторите чакаха. Всички чакахме повече от двамата бойци, които по този начин и не поемаха опасности и заложиха на несъмнено. Ракич контролираше центъра на клетката и вкарваше ритници на бразилеца, който също му връщаше ритници.

Интересните моменти липсваха и не видяхме нищо от атрактивната игра на двамата бойци. Размените на удари бяха необичайност. Срещата им стигна до решение, което беше единомислещо за Ракич - (29-28, 29-28, 30-27).
View this post on Instagram

След успеха той получи кафяв колан от своя треньор. Ракич посвети успеха на неговия другар, който умрял. В изявлението след срещата Ракич пожела късмет за купата, само че с това показване няма никакви шансове.

Александър навлезе в серия от 2 следващи победи и към този момент има 6 победи и 1 загуба в UFC. Сантош от своя страна навлезе в серия от 3 следващи загуби и се приближи към изхода в UFC.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР