Изграждане на Северния обход, стартиране на Южния обход, четирилентовите пътища

...
Изграждане на Северния обход, стартиране на Южния обход, четирилентовите пътища
Коментари Харесай

Най-силният отбор на ГЕРБ-СДС: Бургас вече няма да е разлюбен от държавата, ще изпълним важните за региона проекти

Изграждане на Северния обход, пускане на Южния обход, четирилентовите пътища в района, обезпечаване на работни места в индустриалните зони, университетска детска болница - измежду значимите цели за обединението

Областният водач на ГЕРБ за Бургас и кмет на Поморие Иван Алексиев дружно с кмета на Бургас и член на ИК на ГЕРБ Димитър Николов показаха претендентите за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС за 48-ото Народно заседание с безапелационната поръчка, че това е най-силният тим за Бургаска област.

Иван Алексиев разгласи, че това е печелившият тим на обединението. „ Листата е пъстра, шарена, красива и усмихната. В нея са вплетени опитът и младостта, мъдростта на по-големите и дръзновението на младите, експертността, вдъхновението и оптимизмът. Съставена е от специалисти в разнообразни области, от локални хора, които познават проблемите и ще пазят освен националните, само че и нашите локални цели, а като щипка сол имаме и от София. Убеден съм, че на идните избори ще бъдем първа политическа мощ с най-хубав резултат в Бургас.

Ще водим положителна, виновна и открита акция към хората.

Ние сме ГЕРБ и сме по-силни от хаоса “, сподели Иван Алексиев.



Кметът на Бургас Димитър Николов посрещна тима в Експоцентър „ Флора “ и разгласи, че познава всеки един и има вяра в тях. „ Познавам качествата, упоритостите и опциите им. Това са хора, които със зъби и нокти ще се борят за Бургас, за плановете и развиването на града ни. През последната година Бургас беше разлюбен от страната, само че за малко, а всички планове бяха спирани от анонимни хора. Отминало е времето на хората, които не знаят защо са определени в българския парламент. С екипа зад мен Бургас ще има бъдеще. Никой няма да прецаква Кръвния ни център, няма кой да спре построяването на новите учебни заведения и детски градини, на инфраструктурата за новите индустриални зони. Няма когато се появи огромен вложител, някой да каже, че планът няма да се осъществя. Искам да виждам хора, които ще работят и ще бутат развиването на Бургас напред, а не да го стопират “, отсече Димитър Николов.
 Кметът на Бургас Димитър Николов посрещна тима в Експоцентър „ Флора “ и разгласи, че познава всеки един и има вяра в тях
Водачът на листата на ГЕРБ Жечо Станков бе безапелационен, че тази предизборна акция е значима крачка за решаването на редицата рецесии в страната, поради които обществото страда и хората всекидневно са сложени под ударите на инфлацията. „ Всеки живее ден за ден, не може да планува разноски, парите се топят, спестяванията изчезват. Държавата би трябвало да се пребори с инфлацията, борбата не би трябвало да минава през джоба на хората “, разгласи Станков и даде поръчка тимът зад него да бъде непрекъснато измежду хората.

„ За нас е извънредно значимо да сме покрай кметовете и до хората и да познаваме проблемите и да ги решаваме. В последните няколко седмици все по-често жителите слагат въпроса за продължение на програмата за саниране. Отборът ни ще работи и ще упорства тя да продължи по почтен и обективен метод, без да се изисква финансиране от жителите “, сподели Жечо Станков.  

Като съществени цели пред ГЕРБ Станков очерта създаване на Северния обход, пускане на Южния обход, четирилентовите пътища в района, обезпечаване на работни места в индустриалните зони, университетска детска болница. Няма по какъв начин да не подсигуряваме и висока степен на обучение с нови корпуси на учебни заведения и възобновяване на всички спортни площадки, добави той.

Гарантираме, че поетите задължения ще бъдат изпълнени и оставяме програмата отворена, с цел да чуем целите на хората и те да станат наши, приключи Жечо Станков.

Вторият в листата Любен Дилов – наследник разгласи, че е готова амбициозна стратегия за бранш „ Туризъм “, с която всеки може да се запознае.

Според него, може да се получи работещ парламент, тъй като всички към този момент са видели, че политическото противоречие води до безпорядък.  И даде образец: по какъв начин Демократична България направиха комисия за смяна на Конституцията, в която не участваше опозицията. Оптимист съм, че ще надделее разсъдъкът, сподели Любен Дилов – наследник.
 Гарантираме, че поетите задължения ще бъдат изпълнени и оставяме програмата отворена, с цел да чуем целите на хората и те да станат наши, разгласи лидерът Жечо Станков  В нея са вплетени опитът и младостта, мъдростта на по-големите и дръзновението на младите, експертността, вдъхновението и оптимизмът. Съставена е от специалисти в разнообразни области, разгласи Иван Алексиев
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР