Изгоненият набързо от ВИП Брадър журналист призна, че играта го

...
Изгоненият набързо от ВИП Брадър журналист призна, че играта го
Коментари Харесай

Катастрофа за Антон Стефанов! Миглена Ангелова му върна пръстена, зрителите го изгониха със срамно нисък процент!

Изгоненият небрежно от ВИП Брадър публицист призна, че играта го е победила. Той влезнал със тактика да бъде себе си, само че не знаел, че е толкоз прочувствен и ще плаче по този начин постоянно.

Оказах се по-чувствителен, в сравнение с си мислех. Срам ме е от себе си, че не действам мъжки, а се укривам и самичък претърпявам обидите. Явно да гледаш извън предаването и да го коментираш е радикално друго от това да си вътре. За пръв път имах време да се вгледам в себе си и не харесах това, което видях, описа той пред Енджи, която го завари в следващото му уединение и реши да му даде съвет по какъв начин да бъде повече мъж.

Антон получи 1,8 % поддръжка от феновете, само че в действителност изгонването му беше не от тях, а от продуцентите. Че играта е нагласена стана ясно още първоначално, когато нощес Миглена Ангелова не седна на диванчето да разяснява, а влезе напряко в Къщата. Там тя изнесе една лекция на Стефанов по какъв начин да се държи почтено, по какъв начин да стои с изправен тил, а не да превива плещи, по какъв начин да се сбори за своето място в Къщата и му съобщи, че е разочарована от него. Но пък бил добър човек. Като похлупак, тя му върна годежния пръстен, който той й подари предходната година, когато тя победи в шоуто.

Развалям годежа, стига са ни приказвали хората, сподели журналистката.

Антон не блесна с нищо в Къщата, остави се още на третия ден да бъде пречупен от експанзията на началник Петров, доста плака, отхвърли да яде, а единствените, които му съчувстваха, бяха Джулиана Гани и Енджи Касабие. Мъжете го отлъчиха от групата си, а Евгени Минчев присмехулно го наричаше създание от неустановен пол, което още живеело с майка си.

Сега най-вероятно Стефанов ще продължи да разяснява събитията в Къщата, само че в студиото на Гала. Там той се усеща по-силен, никой не му крещи и никой не го кара да потвърждава мъжките си качества.

Само че след излагацията в Брадъра феновете ще го гледат със напълно разнообразни очи и мъчно ще му имат вяра.

Жълтият публицист се оказа огромно отчаяние освен за Миглена Ангелова, само че и за всички почитатели на предаването.

И най-много за себе си, в случай че признанията му не са подправени.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР