Изгнанието за брата на Радостин Кръстев - Михаил приключи. Той

...
Изгнанието за брата на Радостин Кръстев - Михаил приключи. Той
Коментари Харесай

Гладиаторите посрещат нов член в племето си

Изгнанието за брата на Радостин Кръстев - Михаил завърши. Той се избави от Чистилището след тежка борба в “Игри на волята ” и с успеха си завоюва правото да отиде в племето на Гладиаторите. Следващата задача на Михаил ще бъде да вземе значимото решение кого да изпрати на свое място на изоставения плаж при Изгубените. Последна в борбата за избавление приключи дъщерята на Краси Дунев - Никол, а бизнес дамата Виолета Стайкова до последно се бори за място в племето на Старейшините, където е щерка ѝ Денислава.

Компютърният талант Момчил Василев от Амазонките завоюва капитанския конфликт против милионера Мартин Николов - Елвиса от Старейшините и модела Калоян Митов от Гладиаторите. Момчил получи изкушаващо предложение от водещия Димо Алексиев - 50 златни гроша и 2 спомагателни гласа на възможен съвет. Той обаче избра преимуществото за племето. Последен приключи Калоян от алените, който се просълзи на Арената и показа, че постоянно е имал проблем да се оправя добре в напрегнати моменти, даже и в плуването, където има огромни триумфи.

Кого от Гладиаторите ще изпратят Михаил и Радостин в Чистилището? Кое племе ще отиде на съвет след първата номинационна борба за седмицата?

Не пропускайте “Игри на волята ” в сряда, 4 октомври, от 21:00 часа по NOVA.

Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на , както и в формалните   , и на „ Игри на волята “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР