Изглежда всяко музикално поколение, в което се откроява даден изпълнител

...
Изглежда всяко музикално поколение, в което се откроява даден изпълнител
Коментари Харесай

Какво е общото между Крис Корнел, Робърт Плант и... липсата на дрехи

Изглежда всяко музикално потомство, в което се откроява даден реализатор с необикновен вокален диапазон, стартира неизбежно да прави съпоставяне с Робърт Плант, фронтмен на една от най-великите рок групи съществували в миналото - Led Zeppelin.
 Крис Корнел, вдовицата му Вики, бандата му Soundgarden и на кого са правата от последните написани от него песни
Защо е гневна вдовицата на Крис Корнел

Нов албум? Да бе, да

Оказва се, че това се е случвало много постоянно на Крис Корнел от Soundgarden в ранните дни на групата. Но очевидно това не е допадало изключително на харизматичния вокалист, който си отиде през 2017 година, и даже не се е опитвал да го крие.

Затова е получавал препоръки от свои сътрудници и другари по какъв начин да се оправи и да омаловажи сходни съпоставения.

Говорейки неотдавна пред Ultimate Guitar, Дейв Уиндорф от американската Monster Magnet си спомня за Корнел при започване на музикалната му кариера. " Крис беше като месиански фронтмен. Като остаряла школа. Идваше му някак естествено, от вътрешната страна. Сваляше ризата и владееше публиката. Затова не можех да допускам, когато пристигна при мен и се оплака: " О, тези хора ме гледат по този начин, като че ли съм някакъв Робърт Плант или нещо сходно. "

Тогава му сподели споделих: " Е, пич, за какво просто не си облечеш ризата? Когато излезеш с микрофон в ръка и гледаш хората със свалена риза, в действителност по този начин, като че ли се опитваш да бъдеш Плант. Знам, че не го правиш съзнателно, само че те го възприемат по този метод. "

Уиндорф споделя и за ранните битки на  с пресата и метода по който го възприемат и показват. " Веднъж разговарях с него, той беше супер благ човек, и ми показа паниките си. А аз му споделих безусловно, че е вманиачен и че в случай че аз самият звуча и наподобявам като него, безусловно нямаше да ми пука. И че като цяло на никой не му пука толкоз, колкото той си мисли. no tой беше подобен, отдаваше прекалено много внимание на всичко. "
 3rd Secret, супергрупата на музикантите от огромните гръндж групи от 90-те - Nirvana, Pearl Jam и Soundgarden
Голямата изненада на новата супергрупа

Гръндж иконите от 90-те творят дружно

По-нататък, отразявайки силата на ранните Soundgarden, фронтменът на Monster Magnet изясни: " Бен Шепърд, басистът на групата, беше фанатик, подскачаше в близост и влачеше китарата си по сцената. А Крис просто се раздаваше до дъно всяка вечер. И тълпата го обожаваше - и безусловно го носеше на ръце.

Ким Тайл пък вършеше фантастично нещата на китарата, напряко летеше. А Мат Камерън е един от най-хубавите барабанисти, които мисля, съм виждал. Така че всичко си беше на мястото. Беше същински рок. Бяха невероятни времена. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР