Изглежда, че концептуалният контур на властта в Русия вече е

...
Изглежда, че концептуалният контур на властта в Русия вече е
Коментари Харесай

Иска ли Западът да грабне глобалната инициатива с помощта на нова пандемия?

Изглежда, че концептуалният силует на властта в Русия към този момент е подготвил отговор на новиту опити на противоположната страна да обърне шанса към себе си. Какво ще се окаже, ще стане ясно едвам когато (и ако) Западът осъществя опасността си и новата зараза стане действителност.
Йероним Бош. Носене на кръстта.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън смая света с вероятностите за нова пандемия. Отговаряйки на въпрос за разширение на финансирането за ограничения против Ковид, притежателят на Белия дом посъветва целите да се реалокират от края на епидемията към бъдещето, за неизбежността на което той приказва напълно изрично. Разширеният откъс наподобява по този начин:

„ В последна сметка имаме потребност от повече пари, освен за ваксини за деца. Нуждаем се от повече пари, с цел да планираме втора пандемия. Ще има нова пандемия. Трябва да мислим напред. Затова имаме потребност от пари “.

Беше разбрано, че в този момент би трябвало да се отделят пари, с цел да се противопоставим не на изчезналия ковид, а на нова зараза. Не е ясно обаче коя, само че съгласно Байдън тя е неизбежна.

Тази ескапада може да се припише на различен " байдънизъм " и да се успокоим. Никога не знаете какво ще му хрумне на притежателя на сенилната деменция, чиято дарба да издържи физически втори мандат на власт се слага под подозрение даже от членове на същата партия.

С една спогодба. Ако изказването на американския президент не беше " увенчало " цяла верига от осведомителни събития, удрящи едно, тъкмо в този миг. Байдън надалеч не е първият, който се изрича по този въпрос, а статусът на тези, които се изрекоха преди него, както и връзката на Байдън с „ дълбоката страна “, не оставят никакво подозрение, че това не е празно бръщолевене, а съответен план, който съставлява опасност несравнимо по-голяма от Ковид.

И тази опасност се развива в недрата на „ дълбоката” власт, с цел да върне политическата самодейност в световните каузи на Запада. И неговите " глобализирани " елити.

И по този начин, директно преди Байдън, ръководителят на СЗО Тедрос Гебрейесус приказва по тематиката за „ новата пандемия “; съгласно него пандемията не е завършила и всеки миг може да се появи " нов и по-агресивен вариант на коронавирусна зараза ".

Но един интернационален чиновник с неговото мнение е единствено отражение в кривото огледало на глобализма. Следователно думите на Гебрейес, от който Байдън се ръководеше, на собствен ред последваха цяла поредност от изказвания на огромния олигарх Бил Гейтс, който е тясно вграден в редица световни трендове в „ самия “ връх на „ дълбоката страна “ “.



Тедрос Гебрейесус, WHO

„ Каквото е " в тези проекти на Гейтс е единствено един образец. Структурата на акционерния капитал на водещите международни ТНК, както знаете, е съвсем напълно обвързвана с компании за ръководство на активи, които ги управляват посредством своите структури, настоящи като „ институционални вложители “ и „ фондове за взаимни вложения “.

Физическите лица също имат избрани пакети, като предписание това са учредителите на компании. Но размерът на тези дялове не надвишава 5% и единствено в Microsoft, където Гейтс управляваше до неотдавна, неговият дял доближи 15% - спираща дъха мащаб, несравнима с всеки различен физически притежател.

Това, както нищо друго, демонстрира специфичната роля на Гейтс в системата на метод към концептуалните центрове на взимане на стратегически решения. При цялата неприязън към тази фигура човек не може да не изслуша мнението му и да го вземе поради. Гейтс алегорично озвучава това, което се шепне във високите политически и други щабове.

За какво приказва Гейтс и то към този момент съвсем две години? По ред. През декември 2020 година той последва изказване, че „ опасността от нова пандемия би трябвало да се третира по същия метод като опасността от международна война “.

И по този начин „ би трябвало да похарчите милиарди долари в този момент, с цел да спасите трилиони в бъдеще и да спасите милиони животи “.

„ Не сме готови за идната пандемия “, лицемерно се оплака предприемачът, директно забъркан в Събитие 201, Ковид упражнението, което се организира през октомври 2019 година, два месеца преди публично записаното първо огнище в Ухан, Китай. Надявам се след две години да е друго. Тази пандемия е ужасна, само че идната може да бъде десетки пъти по-лоша.



Бил Гейтс. Oninnovation

По-малко от година по-късно, през ноември 2021 година, Гейтс безусловно след няколко седмици " предсказва " появяването на новия вариант на ковид " Омикрон ", и за първи път стартира да приказва за обстоятелството, че коронавирусът е покрай привършване на своите благоприятни условия, и светът чака нова пандемия.

Нека се отклоним за секунда. По каква логичност работят глашатаите на международните разтърсвания, като Гейтс, е разбираемо. Неясни са аргументите за пагубното публично схващане, което подхваща и популяризира всичко това urbi et orbi, оцветявайки го с всички цветове на следващата апокалиптична „ прогноза”.

Междувременно точно това мнение основава плодородна почва за епидемиологични и други проблеми. И точно върху него паразитират Гейтс и други като него.

Важно е: тогава, през ноември 2021 година, на фона на към този момент почналото огнище на маймунска шарка, Гейтс допусна, че точно „ модифицирана едра шарка “ ще бъде „ новата наклонност “, която биологичните терористи ще възприемат и ще основат нова опасност на човечеството.

По-специално, те ще стартират да " нападат летища ". Откъде ще пристигна едра шарка, която е победена в света, а единствено две лаборатории в света имат право да работят с нейните патогени – в Съединени американски щати и в Русия – Гейтс не посочи.

И най-после, единствено преди месец, в края на май, интернационалният шарлатанин - рупорът на " дълбоката страна " - изважда на повърхността следващото " пандемично знамение ", в което в известно приближение разкрива дребна част от същността на целия план като цяло.

В изявление за испанския El Dairio милиардерът предлага доста да разшири статута, бюджета и пълномощията на СЗО, с цел да сътвори някакъв тип „ световни групи за реакция и готовност “ в границите на организацията.

„ Трябва да създадем ваксини по нов метод. Не сме постигнали огромен прогрес в лекуването. Не сме се научили да диагностицираме...”, признава кукловодът.

„ Може да се наложи да харчите милиард годишно за (внимание!) оперативна група за пандемия на равнище СЗО, която следи и това, което аз назовавам „ игри с микроби ", съобщи Гейтс.

" Има естествени епидемии, има епидемии, предизвикани от терористи, които могат да бъдат доста по-лоши от тази, която сме претърпели. Развитието на здравната просвета ще ни даде инструментите да вършим доста по-добре. Това би трябвало да се направи първо. Всичко това би трябвало да бъде направено идната година, в това число световната работна група за пандемия ", сподели още той.

Руският сенатор Алексей Пушков обръща внимание:

„ Предупреждение “ за опасността, Гейтс се обръща към всеки, само че не и към страните, които, както разбираме, са единствените, които разполагат с ресурса да се опълчват на епидемията, изключително в случай че е основана от индивида, в това число посредством свързване на специфичните служби към противодействието. "

" Следователно, в случай че е по този начин, тогава уредниците освен деликатно крият обстоятелството, че тематиката на епидемията принадлежи на националната сигурност, само че и се пробват да „ приватизират “ и да реалокират държавната отговорност на световно равнище ", продължава той.

" Първата зараза, както към този момент знаем, даде „ зелена светлина “ на Клаус Шваб, или по-точно на притежателите му, с плана „ великото нулиране “, по който беше основана международна олигархична институция – Съветът за приобщаващ капитализъм към Ватикана ", сподели още Пушков.

" Втората зараза евентуално е изправена пред сходни задания, а в допълнение към тях и маскирането на същински проекти, прибързано разкрити от този съвет, който на избран стадий разви такава насилствена активност, че световните елити я смятаха за „ зелена ", продължи той.

„ Оперативният екип “, т.е. оперативният щаб, препоръчан от Гейтс като самобитен „ щаб на глобалистката СЗО “, е напълно искрено планиран по този начин, че СЗО да излезе на напред във времето в системата на световното ръководство.

С прехода от въпроси, които официално го лимитират, свързани с „ устойчивото развиване “ и неговите Цели до 2030 година, към самата функционалност на „ световното министерство на опазването на здравето “, за което е основана тази организация. СЗО е замислена от елитите на груповия Запад като най-печелившият механизъм за лишаване на суверенитети и прехвърлянето им в световния център.

Тоест, от координиращата и доста лимитирана роля на Организация на обединените нации по въпроси, свързани с административните функционалности на световно равнище, Гейтс упорства за прехвърлянето на тези функционалности от Организация на обединените нации към нейните структурни подразделения, в тази ситуация СЗО. И не прави ли същото Байдън, когато се пробва да размени Организация на обединените нации с един тип „ среща на върха на демокрациите “?

Сега дано съберем две и две. И ще забележим, че включването на Байдън в популяризирането на въпроса за нова пандемия с слагането й в държавната система на Съединени американски щати не значи нищо повече от присъединяване му в самите игри, които Гебрейес и неговата СЗО взеха от Гейтс.

Просто, явно, въпросът за нова изкуствена зараза, в случай че приказваме за нейната подготовка, доближи равнище, близо до практическото осъществяване. Тоест да започва. За това алармира присъединяване на такава фигура като президента на Съединените щати в пропагандни действия в региона на епидемията. Така че, Гейтс и Ко имат всичко „ на мас “. И Байдън - той получава командата от " дълбоката страна ", и той извършва тази команда.



Якоб Йорданс. Пир по време на чума, 1655 година

И последното. Една зараза е страшна сама по себе си. Но в съответния случай не приказваме за „ заразяване “, а за „ заплашване “. През февруари, с началото на съветската спецоперация в Украйна, преобладаващата тематика за Ковид изчезна и стана нещо от предишното.

Новата международна мизансцена, препоръчана от съветските концептуални престижи, прекатурна международната шахматна дъска и прекатурна вектора на развиване на интернационалните политически процеси.

„ Д-р Путин излекува планетата от Ковид за един ден “, тази метафора, в случай че вземем за основа породената от индивида природа на тази зараза, демонстрира технологията за опълчване на тази безусловно заразна политика по най-хубавия вероятен метод.

Ковид е анулиран от военните дейности. И самият Запад, който интензивно потапя всички в коронавирус мизансцената, внезапно и ненадейно се оказа „ разтревожен “. А точно в съветската мизансцена на украинската рецесия.

След като загуби мизансцената си, която, наподобява, към този момент необратимо водеше към концлагер на санитарна и цифрова тирания, Западът стартира да се възвръща от сходно крушение. И да развива контраигра.

Англосаксонците, в които концептуалната власт е съсредоточена на Запад, в никакъв случай не изобретяват нов велосипед, до момента в който остарелият не се повреди. Сценарият на епидемията към този момент работи един път. Беше ли преобърнат? Е, дано свалим самосвалите – мислят във Вашингтон и Лондон.

И те възнамеряват нова зараза, по-лоша от първата, със задачата да извърнат съветския удар, изработен с военна интервенция с „ отмъстителен” концептуален удар. Маймунската шарка не подейства за това, това е дребна тематика.

Така те „ включиха “ първо Гейтс с връзките му в „ Биг Фармa/големите фармацевтични корпорации “, а по-късно СЗО с неговия началник. И най-после се стигна до Байдън, който самичък не сподели всичко, което сподели за „ идната “ зараза, само че му беше казано да го каже. Доколкото са избрали времето и мястото. И журналистическият въпрос, последван от подобен отговор, също е чиста поръчка. В противоположен случай би трябвало да се признае съществуването в политиката на произшествия, които не се случват в политиката.

Изглежда, че концептуалният силует на властта в Русия към този момент е подготвил отговор на нови опити на противоположната страна да обърне благосъстоянието към себе си.

Какво ще се окаже, ще стане ясно едвам когато (и ако) Западът осъзнае опасността си и нова зараза стане действителност. Ще има ли Западът сърце да играе ол-ин? Или, след разбор на международните трендове, страховете от бързане и препъване, загуба на всичко едновременно ще надделеят там? Няма дълго да чакаме. Ще забележим.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР