Българският национал Кирил Десподов похвали феновете на ПАОК след спечелването

...
Българският национал Кирил Десподов похвали феновете на ПАОК след спечелването
Коментари Харесай

Десподов величае феновете : Такава подкрепа не съм виждал!

Българският национал Кирил Десподов похвали почитателите на ПАОК след спечелването на шампионата, като означи, че в никакъв случай не е изпитвал такава поддръжка в кариерата си.

Снощи крилото и съотборниците му победиха Арис с 2:1 на стадион " Клеантис Викелидис "  и останаха с 3 точки пред преследвача АЕК, с цел да се окичат за четвърти път със званието народен отличник на Гърция.

" Чувствам се блажен, усещам се благополучен, преди малко спечелихме шампионата, заслужихме го. Борихме се доста, имахме доста компликации, стигнахме надалеч в Европа и в този момент спечелихме купата ", стартира Десподов пред камерите в Гърция.

" Лошите моменти построяват твърди персони. След резултата с Ламия (б.а – 1:1 на 24-и април) бяхме решени да спечелим идващите мачове, да покажем реакция. Благодаря на хората за поддръжката, не съм виждал сходно нещо през живота си и се надявам и следващата година да е по този начин. “

Bеднага след успеха, тимът на ПАОК дойде на своя стадион " Тумба ", където получи трофея, а почитателите чакаха играчите, с цел да честват дружно. Специално беше появяването на Кирил Десподов, който се показа с ария на локалната поп-звезда Триандафилу, а почитателите полудяха при осъществяването на " Взимам те, с цел да ти кажа ".

Капитанът на българския народен тим изпраща необикновен сезон, а публиката в Солун безусловно го боготвори, откакто вкара 13 гола и подаде за още толкоз във всички шампионати с черно-бялата фланелка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР