Играчите и персоналът на Ливърпул бяха навън и празнуваха на

...
Играчите и персоналът на Ливърпул бяха навън и празнуваха на
Коментари Харесай

В рамките на сбогом на Юрген Клоп с Ливърпул, включително купон със звездата на UFC и танци на сцената

Играчите и личният състав на Ливърпул бяха на открито и честваха на празненството в края на сезона, до момента в който шефът Юрген Клоп се сбогуваше след осем и- година и половина отпред.

Клоп пое последния си мач отпред, откакто " алените " победиха удобно " вълците " с 2-0 на " Анфийлд " в неделя. След мача Клоп получи шумна серенада, преди да изнесе прочувствена тирада пред последователите на Ливърпул, които останаха да се сбогуват с именития управител.

След това германецът спести някои специфични думи за своите играчи, когато се върнаха в съблекалнята на домакините. Клоп изрази привързаността си към тима и ги приветства за мощната борба против Манчестър Сити. След това играчите на Ливърпул се трансформираха и се осмелиха да играят след сезона.

Говорейки за непосредствените си проекти след мача, Клоп сподели: „ Нямам визия [какво ще върша утре]. Вероятно ще си амбалирам багажа. „ Имам задоволително неща за извършване, персоналният живот също би трябвало да бъде плануван само че аз бях тук, правейки неща и веро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР