Изглежда, че има много неизяснени и неприятни подробности около отношенията

...
Изглежда, че има много неизяснени и неприятни подробности около отношенията
Коментари Харесай

Златка поряза жестоко Благой: Не потърсил сина си дори и на рождения му ден

Изглежда, че има доста неизяснени и неприятни детайлности към връзките сред някогашните влюбени Златка Райкова и Благой Георгиев, по-известен като Джизъса. По-тъжното е обаче, че всичко това се отразява най-много на сина им - Благой-младши, който неотдавна имаше рожден ден. Но по този начин и не получил даже картичка, или просто привет от татко си. 

Така твърди Златка на стори в Инстаграм, откакто един от почитателите я попита дали Благой е потърсил сина си за празника. Оказа се, че Джизъса не потърсил детето си нито на датата, нито до ден сегашен. 

 златка, благой

Дали визията за Георгиев като перфкетния татко ще се окаже цялостна заблуда, не знаем, само че е реалност, че това напълно не е първият път, в който Златка се обръща против него обществено. Припомняме ви, че след присъединяване на футболиста в предаването " Търси се ", тя показа, че някогашният ѝ е споделил доста " неистини " в ефир. 
                             

Къде е истината - евентуално някъде по средата. Но е реалност, че сега Златка наподобява доста по-щастлива с актуалната си половинка Карен. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР