Изглежда, че има два типа двойки знаменитости: такива, които са

...
Изглежда, че има два типа двойки знаменитости: такива, които са
Коментари Харесай

Кейт Бланшет и съпругът ѝ на вечеря в известен ресторант за морски дарове

Изглежда, че има два вида двойки звезди: такива, които са на открито всеки ден, и такива, които имат една или две обществени изяви годишно. Съвсем естествено, всяка от тези групи се облича по друг метод, когато излиза в града. Докато едни избират панталони от змийска кожа или латексови мини рокли, други подхождат по-небрежно (смеем да твърдим, че по-практично).

 

Кейт Бланшет и брачният партньор ѝ, драматургът Андрю Ъптън, сигурно попадат във втората категория. Въпреки че са дружно от близо три десетилетия, те рядко се появяват на обществени места макар сходната си кариера (тази година обаче имат две взаимни излизания). Бланшет и Ъптън бяха видяни в Лондон за една, наподобява, спокойна среща и вечеря в известния ресторант за морски блага J Sheekey.

По този мотив Бланшет е заложила на класическия костюм. Тя комбинира леко извънгабаритни панталони и блейзър с панталон на райета, който е разкопчан до половината. С избора си на обувки тя реши да се откаже от формалното чувство, като заложи на плътни бели маратонки.

 



 

Източник:

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР