Изглежда, че брандът Fitbit, който бе купен от Google и

...
Изглежда, че брандът Fitbit, който бе купен от Google и
Коментари Харесай

Fitbit Charge 6: фитнес гривна с физически бутон и точно измерване на пулса

Изглежда, че марката Fitbit, който бе платен от Гугъл и стартира интензивно да се интегрира в неговата екосистема, се завърна на пазара. Новата фитнес гривна Fitbit Charge 6 връща страничния физически бутон, чието неявяване беше предмет на разногласия за потребителите в продължение на пет години. Освен това в устройството е прибавен усъвършенстван логаритъм за следене на сърдечния темп, както и интеграция с услугите на Гугъл. А най-хубавото е, че цената на гривната е по-ниска от тази на предходния модел.

На пръв взор Charge 6 наподобява съвсем идентично с Charge 5, като най-забележителната разлика е упоменатото връщане на бутона. Въпреки че предходната година Fitbit върна бутоните при моделите Versa 4 и Sense 2, линията Charge остава най-популярна. Иначе във връзка с оборудването гривната не се разграничава от своя предходник: същият оптичен пулсомер, акселерометър, GPS и ГЛОНАСС, датчик за температура и равнище на О2 в кръвта (SpO2), електродермални датчици за интензивност, ЕКГ и така нататък

Повечето от актуализациите на Fitbit Charge 6 са свързани със софтуера. Компанията твърди, че най-новата ѝ фитнес гривна обезпечава най-точното премерване на сърдечния темп в тази гама, изключително по време на интензивни извършения. Устройството прави измервания един път на всяка секунда по време на подготовка и един път на всеки пет секунди отвън тренировката. Другата смяна е, че гривната може да се свързва с някои фитнес уреди посредством Bluetooth, като трансферира данни за сърдечния темп. По отношение на приложенията Fitbit Charge 6 има Гугъл Maps, Гугъл Wallet и може да ръководи YouTube Music. Интернет колосът освен вкарва потребителите на Fitbit в своята екосистема, само че и ги подтиква да трансферират данните си в своя Гугъл акаунт, с цел да употребяват цялостния капацитет на устройството.

Fitbit Charge 6 към този момент е разполагаем за предварителна поръчка на цена от 159,95 щатски $. Устройството ще излезе на пазара на 12-ти октомври.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР