Издателството Tmdn съобщи, че Samsung възнамерява масово да използва създаденият

...
Издателството Tmdn съобщи, че Samsung възнамерява масово да използва създаденият
Коментари Харесай

Samsung създаде нов материал за корпуса на своите смартфони

Издателството Tmdn заяви, че Samsung има намерение всеобщо да употребява основаният през 2017 година напълно нов материал за корпусите на новите електронни устройства.
Това е сплав, съдържаща алуминий и магнезий, известна под името Metal 12 . От тази сплав ще бъде изработен корпуса на флагманския смарт телефон Galaxy S10, както и на редица други нови артикули. Tmdn добавя, че новият материал не е спънка за безжичното зареждане на устройствата.



Новата сплав Metal 12 към този момент се употребява във фирмените преносими компютри на Samsung от семейството Notebook 9, анонсът на които се състоя в края на 2017 година. Тогава никой не обърна изключително внимание, само че към този момент не е по този начин, тъй като Samsung съобщи, че напълно скоро корпусите на безусловно всички смарт телефони на корпорацията ще бъдат направени точно от този материал. В момента южнокорейският производител приготвя всеобщото произвеждане на огромни количества от новите корпуси.



Корпусът, изработен от Metal 12 е по-здрав от елементарния алуминий и устоя доста повече на надраскване, изтриване, хлътване и други сходни. Материалът не пречи на безжичното зареждане. само че по едно и също време с това, сходно на всеки метал, той постоянно остава студен и може би новите мобилни устройства на Samsung ще бъдат по-добре охладени.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР