Издателството Изток- Запад“ публикува книгата на Антон Гицов България

...
Издателството Изток- Запад“ публикува книгата на Антон Гицов  България
Коментари Харесай

Антон Гицов: „България и Светът“

Издателството „ Изток- Запад “ разгласява книгата на Антон Гицов „ България и Светът “ с подзаглавие „ Вчера и Днес “. Книгата преглежда събития от предишното и сегашното в страната ни и значими събития в света, дали и даващи отражение и въздействие върху съдбините на България.

Авторът обръща изключително внимание на процесите в страната след 1989 година и показва своята паника от неспособността на българската политическа класа да изведе страната от задълбочаващата се политическа, икономическа и обществена рецесия.

Антон Гицов е някогашен посланик с кариера като чиновник на Организация на обединените нации в Ню Йорк и Културен аташе при посолството ни във Вашингтон. Той е постоянен създател на и е притежател на премията „ Златното перо “ на Съюз на българските журналисти за 2020 година в региона за принос за печата.

Представянето на книгата ще се състои на 6 април от 18.30 ч.в Клуба на Журналиста на ул. Граф. Игнатиев 4, на пърия етаж . Книгата ще се продава в книжарниците на Хеликон и Сиела и може да бъда поръчана непосредствено от издателството.

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР