Издателство Клет с уебинари за безопасност в интернет и сексуалното

...
Издателство Клет с уебинари за безопасност в интернет и сексуалното
Коментари Харесай

Безплатни уебинари за безопасността в интернет и сексуалното здраве на тийнейджъри

Издателство Клет с уебинари за сигурност в интернет и половото здраве на младежи. Николета Попкостадинова, основател на онлайн платформата LoveGuide, дава отговорите на доста въпроси.

На 10 февруари от 18:30 ч. ще се организира уебинар на тематика „ Онлайн сигурност за младежи “ , в който основателят на платформата LoveGuide – Николета Попкостадинова, ще разкрие потребни препоръки на родители и учители по тематиката. Срещата е част от самодейността на издателство Клет България - „ За значимите неща “ , която се концентрира върху настоящи тематики, вълнуващи всички нас. Учители и родители могат изцяло гратис да заявят присъединяване.

Вторият уебинар е на 17 февруари, още веднъж от 18:30 ч., а тематиката e „ Как да приказваме с младежите за половото им здраве “. В него Николета Попкостадинова ще показа потребен опит с родители и учители по какъв начин намерено и без терзание да приказват с децата си по тематиката за половото им здраве. Как да предразположат младежите за диалози, свързани със половия им живот, с това което ги вълнува в пубертета - умерено, намерено, почтено, с същинските имена на нещата.

Николета Попкостадинова по обучение е публицист. Стартира плана LoveGuide през 2015 година, в границите на който провежда многочислени срещи и онлайн образования по здравно и полово обучение за над 8000 младежи от цялата страна.

„ На всяка от срещите с младежи, които сме провеждали до момента, задаваме въпроса „ Колко от вас си приказват у дома с някой възрастен за секс, връзки и връзки? “ и едвам 2-3 деца подвигат ръка. Точно поради това задачата на плана е тези диалози да бъдат стартирани от ранна детска възраст, а не постфактум, когато подрастващите към този момент имат построени, постоянно неправилни показа. “, споделя Николета Попкостадинова.

В рамките на самодейност „ За значимите неща “ предстоят още онлайн събития, които да спомогнат да се отърсим от напрежението в всекидневието.

Пълната стратегия на самодейността може да откриете.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР